Ο Νάσος Γαλακτερός παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr πως τη χειρότερη κριτική την έχει ακούσει από την Ευγενία Μανωλίδου και κρίνει όλους τους συμμετέχοντες στο show

Ο Νάσος Γαλακτερός παραδέχεται αποκλειστικά στο Queen.gr πως τη χειρότερη κριτική την έχει ακούσει από την Ευγενία Μανωλίδου και κρίνει όλους τους συμμετέχοντες στο show

Μπορεί ο πρώην μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά το Queen.gr μίλησε μαζί του για το διαζύγιο του, το Dancing with the stars και την Ευγενία Μανωλίδου.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αποφάσισε στα 41 του να μάθει λέξεις όπως φοξ τροτ και τζάιβ, να μετράει τα βήματα του χορού, να κάνει σπαγκάτ και να προσπαθεί να βρει το φρέιμ του. Ο Νάσος εξηγεί στο Queen.gr γιατί αποφάσισε να χορεύει τις Κυριακές.

Πόσο χρόνο σου πήρε για να πεις ναι στην πρόταση του ΑNT1 για το Dancing with the stars 2;
Όταν το πρωτάκουστα το απέκλεισα αμέσως. Όμως είχα «οικογενειακή» πίεση από το γιο μου Παύλο, ο οποίος επέμενε περισσότερο και από την παραγωγή του dancing. Παρακολουθούσε το περσινό show φανατικά και συνεχώς με ρωτούσε αν πήρα την «σωστή» απόφαση. Τελικά μετά από 25 περίπου μέρες είπα το ναι...

Έχεις μπει στον πειρασμό να διαβάσεις ή να ακούσεις τι λένε για σένα στο internet ή στις εκπομπές;
Ναι κοιτάζω. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια γύρω από τις χορευτικές μου ικανότητες, έτσι κι αλλιώς απ την αρχή έχω πει πως δεν κατέχω το άθλημα. Μέχρι τώρα όμως ακόμα και για το χορό δεν έχω διαβάσει κάτι άσχημο.

Ποιο είναι το χειρότερο που έχεις διαβάσει για σένα;
Το χειρότερο δεν το διάβασα αλλά το άκουσα, και μάλιστα από την Ευγενία Μανωλίδου. Με λίγα λόγια είπε στην εκπομπή του Θέμου ότι είμαι ο μεγαλύτερος γκρινιάρης που έχει γνωρίσει. Μάλιστα χωρίς να με έχει γνωρίσει...

Σε έχει εκνευρίσει κάτι που να αφορά στην εκπομπή;
Δεν υπάρχει κάτι να με εκνευρίζει. Απλά τα γυρίσματα και η αναμονή πριν το live δεν είναι το καλύτερο μου. Τα γυρίσματα γιατί χάνουμε με την Άννα πολύτιμο χρόνο από τις πρόβες. Και η αναμονή πριν το live είναι ότι χειρότερο. Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε από τη μία το μεσημέρι στο στούντιο. Θα προτιμούσα να πήγαινα μισή ώρα πριν βγούμε να χορέψουμε και μετά να καθόμουν να απολαύσω την εκπομπή και τα άλλα παιδιά που χορεύουν.

Σε τρομάζει αυτή η υπερβολική έκθεση με το show;
Δεν είμαι τηλεοπτικός τύπος και αποφεύγω γενικά τις κάμερες και τα φλας πολλά χρόνια τώρα. Βεβαία το show έχει τεραστία έκθεση. Το γνώριζα αυτό από την αρχή και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να πηγαίνω σε άλλες εκπομπές.

Με ποιους κάνεις περισσότερη παρέα στα live της Κυριακής;
Πολύ καλά περνάω με τον Αργύρη, τον Μαρτάκη, τη Ναταλία, τη Νατάσα και σχεδόν με όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες. Συμβαίνει αυτό που καμιά φορά δένει από μόνο του χωρίς προσπάθεια. Χαίρομαι που γνώρισα από κοντά τα συγκεκριμένα παιδιά.

Υπάρχει κάποιος με τον οποίο έχει ανταλλάξει ελάχιστες ή τις λιγότερες λέξεις;
Ναι, δυστυχώς με τη Νίκη Ξάνθου την οποία εκτιμώ αφάνταστα και τη θεωρώ μια από τις καλύτερες αθλήτριες που έχει περάσει από την Ελλάδα. Από το λίγο που τη γνώρισα θεωρώ ότι είναι σημαντική προσωπικότητα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να γνωριστούμε καλά γιατί έφυγε νωρίς από το παιχνίδι.

Αν μπορούσες να ψηφίσεις για να αποχωρήσει κάποιος, ποιος θα ήταν αυτός.
Αν κρίνω από τον χαρακτήρα όλων δεν θα έδιωχνα κανέναν. Πραγματικά έχω να πω για όλους τα καλύτερα. Από την πλευρά του χορού νομίζω ότι όλοι μας μπορούμε να δούμε εύκολα ποιος μπορεί να χορέψει και ποιος όχι.

Έχεις κάποια εξήγηση για τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης της Μανωλίδου;
Θεωρώ ότι η αναπαραγωγή του dancing απ όλα τα κανάλια και απ όλες τις εκπομπές είναι αυτό που κάνει κακό.

Εσύ τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;
Θέμο Αναστασιάδη, Λαζόπουλο και Αρβύλα. Επίσης μου αρέσουν κάποια ντοκιμαντέρ που συνήθως τα βρίσκω σε κρατικά κανάλια. Και αργά τελευταία το πόκερ που πραγματικά με καθηλώνει.

Αν σου ζητούσαν να αναλάβεις μια εκπομπή στην τηλεόραση, τι θα ήθελες να παρουσιάσεις;
Δεν το έχω σκεφτεί να σου πω αλήθεια. Ίσως κάτι που να μην είναι εντελώς άσχετο με τον αθλητισμό αλλά με διαφορετική ματιά.

Αν σου ζητούσε ο γιο σου να συμμετάσχει στο Master chef junior θα του το επέτρεπες;
Όχι. Κατ'αρχήν γιατί δεν έχει ταλέντο στην μαγειρική και κατά δεύτερον θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι επικίνδυνο μέσο ειδικά για παιδιά που δεν έχει διαμορφωθεί εντελώς ο χαρακτήρας τους. Εδώ άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας και μάλιστα 60 και άνω που ξαφνικά βγήκαν στην τηλεόραση άλλαξαν και τρελάθηκαν.

Αυτό το μήνα βγαίνει και το διαζύγιο σου. Θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου;
Η ζωή μου δεν πρόκειται να αλλάξει. Το τυπικό διαζύγιο θα βγει σε ένα μήνα γιατί το ουσιαστικό το έχουμε πάρει εδώ και τέσσερα χρόνια. Όσον αφορά τη ζωή μου άλλαξε πριν από τρία χρόνια όταν γνώρισα τη Νάνσυ. (σ.σ η δημοσιογραφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου)

Φήμες λένε ότι θα παντρευτείς αυτό το καλοκαίρι. Αλήθεια ή ψέματα;
Οι φήμες είναι για να υπάρχουν. Ποτέ δεν ξέρεις.

Ένα γρήγορο σχόλιο για...

Το Γιώργο Γερολυμάτο
Η πρώτη αντίδραση του μπαμπά μου όταν έμαθε ότι θα ήταν στο dancing ήταν «α... αυτός χορεύει»
Την Ελεονόρα Μελέτη
Είναι δυναμική και την προτιμώ με κοντό μαλλί τελικά.
Τη Μαρία Τσουρή
Απορώ πώς προλαβαίνει με τις προπονήσεις της. Μπράβο της.
Τον Κώστα Μαρτάκη
Elvis is in town
Τον Αργύρη Αγγέλου
Μου μυρίζει πρώτη θέση.
Το Τρύφωνα Σαμαρά
Δεν υπάρχει, είναι Θεός
Τη Ναταλία Δραγούμη
Σεξι μαμά με τα όλα της
Την Αγγελική Ηλιάδη
Σεμνή και φωνάρα.
Τη Νάντια Μπουλε
Πολύ καλή με ό,τι ασχολείται.
Τη Νατάσα Καλογρίδη
Αυθεντική με πολύ χιούμορ και αισθητική
Τη Μαριέττα Χρουσαλά
Η «Χρυσούλα» είναι το καλύτερο κορίτσι (σ.σ Την Μαριέττα την φωνάζουν Χρυσούλα οι συμπαίκτες της για να την πειράξουν. Κάποιος από την παραγωγή κατά λάθος την φώναξε Χρυσούλα και από τότε της έμεινε)