Γιατί όλοι βρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου;

Γιατί όλοι βρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου;

Είναι το εύκολο θύμα;

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναμφισβήτητα πολλά ταλέντα και ένα από αυτά, ίσως το πιο χαρακτηριστικό, είναι ότι συχνά λειτουργεί σαν μαγνήτης πολλών καυστικών και αιχμηρών σχολίων.

Το πολύ ξανθό και πάντα προσεγμένο (στα όρια της υπερβολής) κορίτσι της μεσημεριανής τηλεόρασης, έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει σαν προσωπικό ρεκόρ, περισσότερο χλευασμό και φαρμάκι από ό,τι μπορεί να αντέξει μια παρουσιάστρια.

Σχεδόν όλοι, ακόμη και ο υπογράφων, κάποια στιγμή σχολιάσαμε κάτι που είπε Κατερίνα, κάτι που φόρεσε ή ίσως κάτι που υπαινίχθηκε; Λίγο τα μαλλιά, οι βλεφαρίδες οι δηλώσεις της, ε δεν θέλει και πολύ. Παρασύρεσαι.

Το θέμα δεν είναι αν της αξίζει όλο αυτό, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια χολή και η λογική αφού βγαίνει στην τηλεόραση έχασε το δικαίωμα να διαμαρτύρεται δεν ισχύει, τη στιγμή που τα σχόλια γίνονται προσωπικά και η κριτική δεν περιορίζεται στην τηλεοπτική της περσόνα, αλλά επεκτείνεται στον τρόπο ζωής και στο πώς επιλέγει να βλέπει την δική της πραγματικότητα. Αν θέλει να είναι ροζ, δικαίωμά της!

Δεν έχω κανένα χρέος να την υπερασπιστώ, αλλά η ελληνική τηλεόραση σήμερα δεν κινδυνεύει από τις Κατερίνες. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τα πραγματικά εγκλήματα στην τηλεόραση, δεν είναι και δύσκολο να τα εντοπίσεις, κι όμως την Κατερίνα παίρνει η μπάλα.

Γιατί άραγε; Γιατί όλοι κριτικάρουν και πολλές φορές βρίζουν την Κατερίνα; Είναι η Κατερίνα η μόνη ενοχλητική παρουσία στην τηλεόραση; Όχι φυσικά, αλλά είναι η πιο ακίνδυνη. Δεν έχει τις πλάτες κάποιου ισχυρού, ούτε θα αντεπιτεθεί με λύσσα, λόγω του χαρακτήρα της, δε θα κρατήσει κακία, δε θα πάρει τηλέφωνα τους δικηγόρους , δε θα απειλήσει! Το πολύ ,πολύ να σε πάρει κανένα τηλέφωνο. Η Κατερίνα είναι ένας ακίνδυνος στόχος και το εύκολο θύμα της εποχής.

Κουράγιο Κατερίνα και μέχρι να βρεθεί η επόμενη, κάνε υπομονή, δεν είναι προσωπική όλη αυτή η επίθεση και ας φαίνεται έτσι!