O Κώστας Μαρτάκης μιλάει στο Queen.gr για το φλερτ με την παρτενέρ του και τα πειράγματα της Ζέτας Μακρυπούλια και τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη

O Κώστας Μαρτάκης μιλάει στο Queen.gr για το φλερτ με την παρτενέρ του και τα πειράγματα της Ζέτας Μακρυπούλια και τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη

O Κώστας Μαρτάκης είναι ένας νέος καλλιτέχνης που κλείνει πέντε χρόνια στον χώρο και κρατάει χαμηλούς τόνους. Σήμερα στο Queen.gr μιλάει ως χορευτής του Dancing with the stars και ξαφνιάζει με τους στόχους του αλλά και την σχέση που έχει με την παρτενέρ του Μαρία Αντιμησάρη.  Ειλικρινής πάνω απ' όλα και χωρίς μακιγιάζ δέχτηκε να φωτογραφηθεί στις πρόβες που τον συναντήσαμε.

Τον γνωρίσαμε μέσα από reality μουσικής στον Alpha και από εκείνη την στιγμή το άστρο του ανέτειλε. Έκανε πολλές συνεργασίες σε νυχτερινά μαγαζιά και οι δίσκοι που έβγαλε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Μέντορας του για μεγάλο διάστημα ο Ηλίας Ψινάκης που έχτισε έναν καλλιτέχνη χωρίς σκάνδαλα. Mέχρι σήμερα παραμένει άφθαρτος μιας και χειρίζεται καλά την δημοσιότητα του. Πρόσφατα δέχτηκε να είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικού τύπου χαρακτήρα παιχνίδι, δείχνοντας πόσο καλά ξέρει να χορεύει. Ανάμεσα στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Φουρέιρα στο «Posidonio» και το Dancing with the stars 2, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στο Queen.gr.

Νιώθεις αστέρι του χορού Κώστα;
Ε όχι και αστέρι. Θέλω ακόμη δουλειά και μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν μπορώ να γίνω επειδή πολύ απλά δεν υπάρχουν οι βάσεις. Έπεσα αμέσως στα βαθιά με τις χορογραφίες. Η Μαρία η παρτενέρ μου, μου λέει ότι κανονικά τα πρώτα βήματα μας θα έπρεπε να γίνονται χωρίς την μουσική αλλά σε εμάς έγινε το αντίθετο.

Είπες, αμέσως, το ναι να είσαι μέσα σε αυτό το παιχνίδι;
Μετά από σκέψεις δέχτηκα και είπα εύκολα το ναι. Αφορμή ήταν ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας που όσο και αν ακούγεται βαρετό και γραφικό ήθελα έστω με την παρουσία μου να βοηθήσω αυτό τον σκοπό για τον οποίο είμαστε εκεί. Αν δεν ήταν αυτός ο σκοπός ίσως να έλεγα όχι γιατί είναι πολύ βάρβαρο και χρονοβόρο αυτό που περνάμε με τις πρόβες και την έλλειψη χρόνου που έχω για την προσωπική μου ζωή.

Στόχος είναι η πρωτιά;
Ασφαλώς και είναι στόχος να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Κανείς δεν μπαίνει μέσα για να χάσει. Αλλά όχι ανταγωνισμός με την κακή έννοια. Άλλωστε ρίχνουμε πολύ γέλιο και υποστηρίζει την προσπάθεια ο ένας του άλλου. Στο τραγούδι έχω μάθει να είμαι επαγγελματίας και να είμαι από τους πρώτους. Έτσι και στο Dancing μπήκα για να κερδίσω.

Από τα άτομα που είναι «αντίπαλοί» σου ποιον φοβάσαι περισσότερο; Ίσως τον Τρύφωνα να φανταστώ;
Δε τον φοβάμαι τον Τρύφωνα, αλλά τον λατρεύω. Κάθένας μας έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Σε άλλους αρέσουμε και σε άλλους όχι. Αντίπαλός μας είναι ο κακός μας εαυτός.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βαλθεί να σε κάνει ζευγάρι με την πανέμορφη παρτενέρ σου; Σε ενοχλεί κάτι τέτοιο που σε πειράζει κάθε Κυριακή ζωντανά;
Δε νομίζω ότι προσπαθεί να με προξενέψει. Απλά τυγχάνει να είμαστε δύο συμπαθητικά παιδιά.

Είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει η Μαρία Αντιμησάρη;
Είναι πανέμορφη κοπέλα και με τις πολύωρες πρόβες κάθε μέρα υπάρχει και αυτό το παιχνίδι που λέμε. Εδώ φλερτάρω στο αυτοκίνητο που είμαι σταματημένος σε ένα φανάρι. Απλά δεν είναι σκοπός κου αυτός κάθε μέρα στις πρόβες. Πίστεψέ με ότι δουλεύουμε τόσο σκληρά που τα ξεχνάμε όλα.

Έχεις ξεκινήσει εμφανίσεις με τον Πάνο Κιάμο. Πως τα συνδυάσεις και με το χορό;
Αγχώνομαι πολύ και επειδή είναι και Κυριακή το μαγαζί ανοιχτό, πρέπει να φεύγω σφαίρα από το πλατό για να προλάβω να βγαίνω στην πίστα. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε συνεπείς. Απόφασή μου είναι άλλωστε. Δε με πίεσε κανείς να το κάνω.

Έχεις σταθεί τυχερός στα πέντε χρόνια που κάνεις καριέρα;
Νιώθω πολύ τυχερός και πολλά από όσα φανταζόμουνα έχουν υλοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με υποστηρίζει, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου που χωρίς αυτήν δε ξέρω τι θα γινόταν.

Πήρες την άποψη του Ηλία Ψινάκη για να είσαι στο Dancing;
Ναι, μιλήσαμε και μου είπε να το κάνω. Από την στιγμή που σε εκφράζει και θα μπορέσεις να το βγάλεις εις πέρας πήγαινε μου είπε ο Ηλίας. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Απλά δεν συνεργαζόμαστε.

Ο πρωταθλητισμός που μου ανέφερες νωρίτερα που θες να κάνεις ακούγεται λίγο εγωιστικός για τον δύσκολο χώρο του τραγουδιού. Ή κάνω λάθος;
Μα όταν σταματήσω να κάνω πρωταθλητισμό ή να νιώσω ότι κάτι δεν πάει καλά θα σταματήσω. Είμαι άτομο που μου αρέσει η τελειότητα. Αν δεν μπορώ να δώσω ενέργεια και το 100% του εαυτού μου πάει να πει ότι κουράζομαι ή δε σε αποδέχεται το κοινό.

Κλείνοντας θέλω να μου πεις αν σε φοβίζει κάποιος τραυματισμός. Έχουμε δει φέτος πολλά μικροατυχήματα στο παιχνίδι.
Προσπαθώ να φυλάγομαι. Με βοηθάει και ο αθλητισμός που έχω κάνει στο παρελθόν. Έχω μάθει να προσέχω τον εαυτό μου. Έχω υποστεί κάποια τραβήγματα και μελανιές αλλά αυτά αντιμετωπίζονται με μασάζ και κρέμες. Μόνο αυτό μου έλειπε, να τραυματιστώ.