Άραγε θα λείψει σε κάποιον το Dancing;

Άραγε θα λείψει σε κάποιον το Dancing;

Οι τελευταίες μας σκέψεις μετά τον μεγάλο τελικό!

Μας τελείωσε και το Dancing και πλέον οι Κυριακές μας θα είναι βαρετές ή μήπως... όχι;

Όσο είδαμε, είδαμε και δε θα το... ματαδούμε, καθώς ήταν η τελευταία απόπειρα του σόου να «κλέψει» τα νούμερα. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δε δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν σ' αυτό για άλλη μία χρονιά (και μεταξύ μας καλά κάνουν). Τα νούμερα φέτος δεν πήγαν καλά και από ότι φάνηκε ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πια για ένα τέτοιο προϊόν. Άλλα είναι τα θέματα που τον «καίνε» τώρα...

Χθες πάντως, αν και δεν ήταν άπαντες παρόντες, είδαμε ένα σόου που σίγουρα δε θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Από την αρχή μέχρι το τέλος τα πράγματα κυλούσαν πληκτικά έως αδιάφορα. Όπως καταλαβαίνετε, έγινε ο τελικός γιατί... έπρεπε να γίνει! Αν κέρδιζε η Μορφούλα ή η Παπαδοπούλου δεν ενδιέφερε κανέναν. Το ζήτημα ήταν ότι έπρεπε να τελειώσει ένα project που κούρασε. Η τηλεόραση πλέον χρειάζεται νέες- φρέσκιες ιδέες!

d4342cbf6db98e38eebd1280847d8e6f L

Η κριτική επιτροπή φαινόταν ολοκάθαρα ότι έκανε υπομονή μέχρι να τελειώσει το όλο γλέντι και μάλλον πιο πολύ απ' όλους φαίνεται να στενοχωρήθηκε ο LAK. Το βλέπαμε στα μάτια του... Οσο μπορούσαμε να δούμε δηλαδή, με το βέλο της τεθλιμμένης χήρας που φορούσε. Τώρα πια θα παρουσιάζει τις δημιουργίες του μόνο στο Instagram!

Ο,τι έγινε, έγινε... Λίγοι θα θυμόμαστε το φετινό "Dancing with the stars" και ακόμη πιο λίγοι θα ζητήσουμε να επαναληφθεί ένα τέτοιο show με τη νέα σεζόν.

Nα 'μαστε καλά και να το αναπολούμε!

Διαβάστε ακόμα

Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε η παρουσιάστρια στον τελικό του DWTS5;

DWTS5: Η νίκη της Μορφούλας Ντώνα και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες