Η επανασύνδεση-σοκ, οι ραγάδες της star και η μεγάλη επιστροφή στην «Eλένη»

Γωγώ Φούντα
Η επανασύνδεση-σοκ, οι ραγάδες της star και η μεγάλη επιστροφή στην «Eλένη»

Τι έγινε στο θαυμαστό κόσμο της showbiz την εβδομάδα που μας πέρασε;

Nαι φίλες και φίλοι, είναι επιτέλους Παρασκευή, και όχι μία οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά μία ηλιόλουστη και σχεδόν καλοκαιρινή Παρασκευή, η οποία έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη και τις προσδοκίες για ένα super Σαββατοκύριακο. Η αλήθεια είναι ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν κάπως δύσκολη, μιας και μας έπεσε λίγο βαριά η επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα. Παρόλα αυτά, οι celebrities του εξωτερικού, όχι μόνο δε χαλάρωσαν καθόλου, αλλά πάρταραν μέχρι πρωίας στο Coachella Festival και φυσικά απασχόλησαν με τα καμώματά τους, τα οποία πλέον βρίσκονται στο... καθημερινό μενού. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, και ας πάμε να δούμε τα θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά αυτά μας έχουν μπερδέψει και μάλιστα πολύ. Διότι εκεί που υπήρχαν φήμες περί εγκυμοσύνης της Nicole Richie, λίγες μέρες πριν πληροφορηθήκαμε, ότι ο γάμος της με τον εδώ και 8 χρόνια σύντροφό της Joel Madden, πάει από το κακό στο χειρότερο, μιας και οι τσακωμοί τους είναι πλέον κάτι παραπάνω από συχνοί, με κεντρικό σημείο διαφωνίας την ανατροφή των παιδιών τους, και κυρίως... τη διατροφή τους. Δεν ξέρουμε ποιοι μπορεί όντως να είναι οι πραγματικοί λόγοι των καυγάδων, αλλά ελπίζουμε να τα βρουν σύντομα γιατί καθόλου δεν μας αρέσει να χωρίζουν ζευγάρια.

Και τα προβλήματα στα ζευγάρια συνεχίζονται, μιας και εκτός από τη Nicole και τον Joel, προβλήματα αντιμετωπίζει ακόμη ένα ζευγάρι, ακόμα πιο διάσημο και ακόμα πιο... φρέσκο! Ο Johnny Depp και η Amber Heard λοιπόν, μπορεί να έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, τόσο μεγάλο και έντονο ώστε να χωρίσει τη Vanessa Paradis, αλλά όπως όλα δείχνουν, η σχέση του με την 27χρονη σύζυγό του, δεν είναι πια... ιδανική. Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, οι 2 τους δεν μιλούν καλά καλά, ενώ τα προβλήματα του διάσημου ηθοποιού με το αλκοόλ, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Βρε Amber μου, δεν ήξερες κι εσύ που έμπλεκες;

Ε και αφού μπουχτίσαμε με τους χωρισμούς, σας έχουμε και μία επανασύνδεση, έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο. Που λέτε, ο πιο επεισοδιακός χωρισμός της χρονιάς, πιθανότατα σύντομα να αποτελέσει παρελθόν μιας και Mariah Carey και Nick Cannon, είναι ένα βήμα πριν την επανασύνδεση. Τουλάχιστον έτσι άφησε ο Nick να εννοηθεί σε πρόσφατη δηλωσή του. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, ήρθε η ώρα τα δάκρυα της Mariah να στερέψουν, και να αρχίσει και πάλι να χαμογελά και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον μιας και μετά το χωρισμό της, είχε πάρει κυριολεκτικά την κάτω βόλτα.

Και πάμε τώρα και σε μία από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες της εβδομάδας. Η Chrissy Teigen λοιπόν, ναι το σέξι μοντέλο που είναι παντρεμένο με τον John Legend, αποφάσισε να μας κάνει να χαρούμε και να αισθανθούμε κάπως καλύτερα με το σώμα μας, κάτι το οποίο κατάφερε! Ανέβασε λοιπόν, μία φωτογραφία με τα πόδια της και τις ραγάδες της σε κοινή θέα, σε μία προσπάθεια να δείξει, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό άλλωστε είναι που μας κάνει και μοναδικούς. Το ακόμα καλύτερο, είναι ότι στη συνέχεια, όλο και περισσότερες celebrities, άρχισαν να φωτογραφίζονται με τις ατέλειες και τα σημάδια τους, κατακλύζοντας το διαδίκτυο. Αυτά είναι!

Και πάμε τώρα και στην αγαπημένη σας Victoria Beckham, η οποία ως γνωστόν είναι μία πολύ αγαπητή star, με αμέτρητους θαυμαστές και πολύ πετυχημένη καριέρα. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα μελανό σημείο, και αυτό δεν είναι άλλο από την κόρη της Harper στην οποία έχει τεράστια αδυναμία αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει να τη βλέπει όσο θέλει. Δεν είναι μάλιστα λίγοι, εκείνοι που έχουν παρατηρήσει, ότι ασχολείται ελάχιστα με την μικρούλα, καθώς τις περισσότερες φορές που βγαίνει βόλτα με τον μπαμπά David, εκείνη απουσιάζει. Παρόλα αυτά, η τελευταία της φωτογραφία έκλεισε πολλά στόματα, καθώς εμφανίστηκε με το βλαστάρι της στο dinner για το λανσάρισμα της νέας της σειράς. Αλήθεια, σας έπεισε;

Και κλείνουμε με το αγαπημένο μας gossip-tv.gr και φυσικά την εκπομπή Ελένη! Μπορεί λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη, να απολαμβάνει ακόμα στιγμές χαλάρωσης με το μωράκι της, αλλά μία άλλη νέα μητέρα, επέστρεψε ανανεωμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου λοιπόν, έκανε δυναμικό comeback, 45 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, και όπως ήταν φυσικό οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με ένα συγκινητικό αφιέρωμα.

Αυτά και από εμάς λοιπόν. Σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο, να πάτε πολλές βόλτες στον ήλιο και τη θάλασσα, και ραντεβού την επόμενη Παρασκευή.