H τρομακτική εμφάνιση της Kidman, ο αντικαταστάτης του Dempsey και ένα μεγάλο μυστήριο

Γωγώ Φούντα
H τρομακτική εμφάνιση της Kidman, ο αντικαταστάτης του Dempsey και ένα μεγάλο μυστήριο

Οι ξένοι αλλα και οι Έλληνες celebrities δεν έκατσαν στιγμή σε ησυχία

Όχι πείτε μας: Όταν έρχεται η Παρασκευή δεν αισθάνεστε ευεξία και ζωντάνια; Ακόμα κι αν θα πρέπει να σηκωθείτε στις 6 το πρωί, όλα είναι διαφορετικά, ευχάριστα και πολύ πιο εύκολα. Έτσι ακριβώς ελπίζουμε να αισθάνεστε και σήμερα, μιας και η πιο αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας είναι εδώ και σας υπόσχεται το λιγότερο, πολλές συγκινήσεις. Όπως φυσικά κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα είπαμε να κάνουμε την κλασική μας ανακεφαλαίωση έτσι για να σας υπενθυμίσουμε όλα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Γιατί δόξα τω Θεώ, οι celebrities ανά τον κόσμο, έκαναν και πάλι πράγματα και θαύματα. Ας πάμε λοιπόν να δούμε, ποια ήταν τα θέματα που σας τράβηξαν την προσοχή.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που αναφερόμαστε στον Patrick Dempsey, έτσι και στην περίπτωση αυτή, αναδείξατε πρώτο θέμα τον... αντικαταστάτη του, μιας και καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιθυμία σας να δείτε πώς θα είναι αυτός που θα καθίσει στο... πόδι του! Ε λοιπόν, ο αντί-Dempsey, Martin Henderson μπορεί να μην είναι και χάλια, αλλά Patrick δεν είναι σίγουρα κάτι που αποτυπώθηκε στη δυσαρέσκεια των φανατικών θαυμαστριών της σειράς. Τώρα εδώ που τα λέμε, κι εμείς συμφωνούμε-χωρίς φυσικά να θέλουμε να θίξουμε το νέο ηθοποιό. Γιατί μπορεί ο Demspey να αποδείχθηκε λίγο... αλλόκοτος αλλά εμείς δεν πάψαμε να τον αγαπάμε.

Δεύτερο στις προτιμήσεις σας, ήρθε ένα πολύ πιο τρυφερό και γλυκό θέμα, που δεν είναι άλλο από την κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στα Φαλάσαρνα της Κρήτης με την οικογένειά της, και δεν μπόρεσε να μην απαθανατίσει τον Κρατερό με την μικρή Αέλια να χτίζουν κάστρα στην άμμο! Φυσικά δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε το πόσο μεγάλωσε η μικρούλα αλλά και πόσο μοδάτο μαγιό φορούσε. Υπέροχη.

Και μετά το τρυφερό αυτό θέμα, ας πάμε σε κάτι πιο... σκληροπυρηνικό! Που λέτε ο Justin Bieber τα έχει με τη Hailey Baldwin ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι πληροφορίες που σκάνε από το εξωτερικό. Τα δύο διάσημα παιδιά λοιπόν, έκαναν μαζί τις διακοπές τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν μία πολύ ηλεκτρισμένη και ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά τους. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι αν ο Justin και η Hailey είναι ζευγάρι, αλλά πώς θα το πάρει όλο αυτό η Selena Gomez η οποία μάλλον δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την πρώτη της αγάπη. Κουράγιο.

Και πάμε τώρα στην περιβόητη έγκυο με τους κοιλιακούς, η οποία πλέον δεν είναι έγκυος διότι πολύ απλά γέννησε. Που λέτε, η όμορφη μητέρα, κατά κόσμον Sarah Stage, η οποία έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο ένα αγοράκι, αποφάσισε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει χαμο στο ίντερνετ, στην προκειμένη ομως με ένα πολύ γλυκό τρόπο. Ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, η οποία τη δείχνει να θηλάζει το μωρό της και να δηλώνει ότι αν κάποιος ενοχλείται από την εικόνα καλό θα ήταν να σταματήσει να είναι follower της. Μπράβο της λοιπόν!

Tέλος, να κλείσουμε με τη Nicole Kidman και την τελευταία της εμφάνιση η οοποία σχολιάστηκε αρνητικά και όχι άδικα. Που λέτε, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με το σύζυγό της σε εκδήλωση και δυστυχώς προκάλεσε άφθονο γέλιο, μιας και έπεσε θύμα του... δαίμονα του μακιγιάζ! Ξέρετε τώρα: Λευκή πούδρα εδώ κι εκεί, και γενικότερα ένα make up που αντί να την ομορφαίνει κατάφερε να κάνει ακριβώς το αντίθετο! Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν είναι η πρώτη star που παθαίνει κάτι αντίστοιχο. Ας μην τη στήσουμε και στον τοίχο.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο αγαπημένος μας gossip-tv.gr, αλλά και το μυστήριο γύρω από το τέλος της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, Το Πρωινό. Λίγες μέρες πριν έγινε γνωστό ότι θα ρίξει αυλαία νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, με αποτέλεσμα να αρχίσει η έντονη παραφιλολογία. Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτά και για σήμερα. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και ραντεβού σε μία εβδομάδα.