Η Μαριέττα Χρουσαλά μιλά στο Queen.gr για το Dancing with the stars, τον σύζυγο της και τις φήμες γύρω από το όνομα της

Η Μαριέττα Χρουσαλά μιλά στο Queen.gr για το Dancing with the stars, τον σύζυγο της και τις φήμες γύρω από το όνομα της

Η διαγωνιζόμενη του Dancing with the stars που νοικοκυρεύτηκε μερικούς μήνες πριν μας μιλά λίγο μετά την αποχώρηση της από το χορευτικό show.

Ήσουν η πρώτη διαγωνιζόμενη της δεύτερης σεζόν του Dancing with the Stars. Είχες άγχος για αυτό;
Είχα τρομερό άγχος γιατί έβγαινα πρώτη αλλά νομίζω ήταν λογικό. Υπήρχε άγχος γενικότερα από όλους λόγω του ότι ήταν η πρώτη εκπομπή για την δεύτερη σεζόν του σόου. Για εμένα ήταν ακόμα μεγαλύτερο επειδή με το καλησπέρα της Ζέτας έπρεπε να χορέψω σχεδόν με επαγγελματικό τρόπο σε μία σκηνή γεμάτη από κόσμο και με τηλεθεατές από το σπίτι σε ζωντανό πρόγραμμα. Αν ξεκινούσε η μουσική δεν ήταν πρόβα για να μπορέσεις να το σταματήσεις αν πήγαινε κάτι λάθος.

Η κριτική επιτροπή μέχρι τώρα σε έχει ελαφρώς επιδοκιμάσει και αποδοκιμάσει. Στις αρνητικές κριτικές έχεις φανεί λίγο ενοχλημένη. Σε ενοχλούν πραγματικά ή αστειεύεσαι με τους κριτές;
Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική των κριτών γιατί είμαι σίγουρη ότι γίνεται απρόσκοπτα και μόνο για καλό σκοπό, να με βελτιώσει και νομίζω ότι μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει και θέλω να το συνεχίσω. Δεν είμαι επαγγελματίας στο χορό και έτσι και αλλιώς θα φαινόταν περίεργο αν όλοι οι συμμετέχοντες στο σόου χορεύαμε όλους τους χορούς καταπληκτικά. Δεν θα υπήρχε διαγωνισμός και δεν θα υπήρχε και όλη αυτή η γλυκειά αγωνία που νιώθεις και το ενδιαφέρον ότι κάθε Κυριακή με καινούριο χορό όλοι ξεκινάμε από το 0!

Σε κάθε live έχουν βρεθεί δίπλα σου μέλη της οικογένειας σου. Νιώθεις εξαρτημένη από την οικογένεια σου και θέλεις τη βοήθεια της σε κάθε βήμα σου ή είσαι ένα άνθρωπος εντελώς ανεξάρτητος;
Δεν θα έλεγα ότι η οικογένεια είναι εξάρτηση. Η οικογένεια είναι οικογένεια. Χαίρομαι που έχω ανθρώπους δίπλα μου που με στηρίζουν και με συνοδεύουν σε κάθε μου προσπάθεια Ξέρω ότι πάντα θέλουν το καλό μου και ότι η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής πραγματικά. Νιώθω τυχερή γι' αυτό.

Πιστεύεις ότι το Dancing with the stars είναι ένα διαγωνισμός αναγνωρισιμότητας για celebrities, ότι εκτός από το χορό κρίνεστε με βάση τη δυναμική που έχετε ως δημόσια πρόσωπα;
Είναι διαγωνισμός χορού , σε αυτό κρίνεσαι και σε αυτό διαγωνίζεσαι. Σίγουρα, όμως, όταν βρεθούν τόσες πολλές διαφορετικές και ισχυρές προσωπικότητες μαζί δεν μπορεί κανείς να μείνει μόνο στο χορό. Όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεδιπλώνονται χαρακτήρες. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μην χάνεται το μέτρο και πρέπει πραγματικά παραμένει κριτήριο ο χορός , η προσπάθεια και η βελτίωση από live σε live!

Όσον αφορά στο Dancing with the stars υπάρχει κάποιο πράγμα που δεν θα έκανες για κανένα λόγο, ακόμα και αν στο ζήταγε η παραγωγή;
Υπάρχει κάτι που δεν θα έκανα ακόμα και αν μου το ζητούσε η παραγωγή, το οποίο και δεν θέλω να αναφέρω για να μην τους βάλω ιδέες χα χα. Νομίζω όμως ότι έτσι και αλλιώς ποτέ δεν έμπαινε η παραγωγή στην διαδικασία να αναγκάσει κάποιον να κάνει κάτι που δεν επιθυμεί. Δεν μας έχει δείξει τέτοια πρόθεση.

Φήμες υποστηρίζουν πως ο μισθός του κάθε διαγωνιζόμενου είναι 1000 ευρώ. Εσύ βρήκες το χρηματικό ποσό επιπλέον κίνητρο για να λάβεις συμμετοχή στο show;
Ποτέ μου δεν απάντησα σε φήμες για οποιοδήποτε θέμα και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα σχετικά με τα ποσά και τις αμοιβές των συμμετεχόντων. Θέλω να πιστεύω όμως ότι κανένας δεν είχε σαν γνώμονα σκέψης τα χρήματα για να αποδεχθεί την πρόταση συμμετοχής για μία τέτοια προσπάθεια!

Μετά το Dancing ευελπιστείς σε μία επιστροφή σου στην τηλεόραση ή θα ήθελες να αναλάβεις ένα νέο ρόλο όπως αυτόν της μαμάς;
Δεν έχει να κάνει η συμμετοχή μου στο Dancing με το σκεπτικό της επιστροφής με μία εκπομπή ή όχι. Μου άρεσε, το έβρισκα και το βρίσκω ενδιαφέρον και μετά από συζήτηση αποδέχτηκα την πρόταση. Σχετικά με την οικογένεια και το ενδεχόμενο ενός παιδιού άλλο το επάγγελμα και άλλο ο ρόλος της μαμάς. Πολλές κυρίες όχι μόνο από το χώρο της τηλεόρασης έχουν αποδείξει ότι αυτά τα δύο μπορούν να πάνε μαζί και μάλιστα επιτυχημένα. Δεν μπορώ εγώ να τα διαχωρίσω και να πω ή το ένα ή το άλλο. Προσπαθώ να κάνω συνεχώς καινούρια πράγματα που με γεμίζουν. Σίγουρα θα ήθελα να γεμίσει και το σπίτι μας με πολλά παιδάκια. Θα το θέλαμε πολύ.

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του Λεών που σε κάνει να τρελαίνεσαι από χαρά που είναι άντρας σου;
Με τον Λέων έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και πραγματικά υπάρχουν στιγμές μας που γελάμε πάρα πολύ, περνάμε ωραία και αυτές τις στιγμές δεν τις αλλάζω με τίποτα!

Ποια καθημερινή γυναικεία συνήθεια έχεις διατηρήσει από την εφηβεία σου και δεν διατίθεσαι να αλλάξεις ποτέ;
Καθημερινή και γυναικεία; Να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να μην το παραμελώ! Καθημερινή σκέτο; Λίγη σοκολάτα κάθε μέρα!!!