Είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος; Η φωτογραφία της Irina Shayk που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Πατουχέα Μαριάννα
Είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος; Η φωτογραφία της Irina Shayk που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Θα έχουμε baby boom;

Η εξωτικής ομορφιάς Irina Shayk μάλλον δε μας τα λέει καλά. Συγκεκριμένα, 13 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της δηλώνει ότι δεν πιστεύει στις δίαιτες και κάτι μας βρωμάει εδώ. Το βράδυ της Δευτέρας η Irina εμφανίστηκε σε επίδειξη νυφικών και μάλιστα μίλησε για το πώς φαντάζεται το ιδανικό φόρεμα για την μεγάλη μέρα. Το θέμα μας, όμως, εμάς δεν είναι αυτό.

Το θέμα είναι ότι την Δευτέρα εμφανίστηκε στην εν λόγω επίδειξη με κάπως φουσκωμένη την κοιλίτσα και τώρα αρχίζει να δένει σιγά-σιγά το παζλ. Στην επίδειξη με φουσκωμένη κοιλιά και λίγες μέρες μετά δηλώσεις περί δίαιτας.. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Το πανέμορφο μοντέλο, μάλλον, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο άλλο ένα μωράκι με τις δηλώσεις της ολοένα να μας επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας. Συγκεκριμένα είπε «Δεν πιστεύω στις δίαιτες. Αντίθετα, πιστεύω ότι αν θες να φας ένα burger ή μια pizza πρέπει να το κάνεις. Αυτό είναι και το μυστικό: να απολαμβάνεις το φαγητό και την ζωή γνωρίζοντας ότι ο συνδυασμός μεταξύ του φαγητού και της γυμναστικής πάντα δουλεύει».

irinashayk 30602850 1578304222286749 7967249825404026880 n

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Δες ακόμα:

Έχουμε το όνομα του νέου πρίγκιπα και αυτή είναι η φωτογραφία που το αποδεικνύει