Πού πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 8 Ελληνίδες celebrities; (pics)

Πατουχέα Μαριάννα
Πού πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 8 Ελληνίδες celebrities; (pics)

Απολογισμός τριημέρου. Ελήφθη, over!

Τρίτη σήμερα και η επιστροφή στο γραφείο ήταν κάπως δύσκολη. Λίγο το τριήμερο που πέρασε, λίγο η ξεκούραση, λίγο οι διακοπές που κάναμε (#not) έκαναν την επανένταξη στην καθημερινότητα.. δυσβάσταχτη. Κι αν για εμάς ήταν μια φορά δύσκολη, μπορούμε να φανταστούμε πόσο ανέφικτη ήταν για τις παρακάτω celebrity που όχι μόνο ξεκουράστηκαν αλλά πήραν τον αέρα τους στα όμορφα νησιά της χώρας μας.

Όλγα Φαρμάκη

Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το «καλό κορίτσι» του Survivor 2 επέστρεψε από τις δομινικανές ακτές και ήταν αρκετοί για να της λείψει και η θάλασσα και ο καθαρός αέρας. Η καλλίγραμμη Όλγα Φαρμάκη πέρασε το τριήμερό της στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης και φυσικά τα στιγμιότυπά που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό τράβηξαν το ενδιαφέρον μας.

Αθηνά Οικονομάκου

Όχι, αυτή η επιλογή δεν μας έκανε εντύπωση. Η όμορφη μαμά επέλεξε να ξεκουραστεί μαζί με τον 2 μηνών γιό της στο νησί της, την Μύκονο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το απίστευτο κορμί της που, φυσικά, δημοσίευσε φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Απίστευτη.

Δούκισσα Νομικού

Μια άλλη 2-μηνών-μαμά που επέλεξε να χαλαρώσει στο νησί των ανέμων είναι και η Δούκισσα Νομικού. Μάλιστα, μας ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί δημοσιεύοντας την φωτογραφία παρακάτω και γράφοντας «Τριήμερο στο νησί ? Να περνάτε υπέροχα✨».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ένα άλλο Survivor girl που ξέφυγε από την Αθήνα και πήρε μια γεύση από τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από στιγμές χαλάρωσης στο νησί της Μυκόνου και έγραψε «Απολαμβάνω τον ήλιο σαν μικρό παιδί στο πιο αγαπημένο μου μέρος..»

Κατερίνα Καινούργιου

Ίσως το πιο ωραίο κορμί της ελληνικής τηλεόρασης δεν μπόρεσε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα αυτό το τριήμερο, δεν παρέλειψε πάντως να μαζέψει ήλιο από ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Κι αφού το πάθαμε το σοκ με την αψεγάδιαστη εικόνα της, σε ενημερώνουμε ότι η Κατερίνα Καινούριου πέρασε το τριήμερο στην εξωτική.. Αθήνα.

Δέσποινα Βανδή

Μπορεί να μην πήγε για διακοπές, όμως, την απόδραση της την έκανε και μάλιστα στην πανέμορφη Κύπρο. Η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε στην συναυλία που έδωσε και σε προσωπική της ανάρτηση έγραψε «10.000 φωνές σήμερα στον Πρωταρά στην Κύπρο ενώθηκαν με τη δικά μου και ζήσαμε μια μοναδική βραδιά! Πόσο με συγκινείτε κάθε φορά που έρχομαι! 10.000 ευχαριστώ από την καρδιά μου! Σας λατρεύω!»

Ελένη Μενεγάκη

Εδώ δεν περιμέναμε να εκπλαγούμε κι αυτό γιατί η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τον προσωπικό της παράδεισο, την Άνδρο. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είδαμε δική της φωτογραφία, η παρουσιάστρια μας επιβεβαίωσε την άφιξή της στο νησί με τις φωτογραφίες της κόρης της.

Νικολέττα Ράλλη

Το νησί των ανέμων επέλεξε και η δική μας Beauty Queen για την pre-summer απόδρασή της. Η πανέμορφη Νικολέττα μας πήρε το μυαλό με το άκρως καλοκαιρινό outfit που επέλεξε για τις βόλτες της στο νησί και εμείς απλά, ζηλέψαμε πολύ.

Δείτε ακόμα:

Η Σίσσυ Χρηστίδου με ολόσωμο μαγιό και εμφανώς αδυνατισμένη

Η Μαρία Κορινθίου στο στόχαστρο ξανά! Η φωτογραφία της στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις