Η Μαρία Κορινθίου στο στόχαστρο ξανά! Η φωτογραφία της στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Μαρία Κορινθίου στο στόχαστρο ξανά! Η φωτογραφία της στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις

Τι συνέβη με την φωτογραφία της ηθοποιού;

Είναι αλήθεια πως τον τελευταίο χρόνο η Μαρία Κορινθίου έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram account της, αφού υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν πως πάντα κάνει photoshop στις φωτογραφίες της και δεν είναι ο πραγματικός της εαυτός. Εκείνη βέβαια φροντίζει πάντα με ευγένεια να απαντά στα σχόλια τους και να ποστάρει σε story της και την αρετουσάριστη φωτογραφία, προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα της αν θες.

Σήμερα ήταν και πάλι μια από αυτές τις ημέρες, που η Μαρία ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία στο προφίλ της, με μία fan να σχολιάζει πως και πάλι έχει πειράξει την φωτογραφία της και δεν είναι ο πραγματικός της εαυτός. Εμφανώς εκνευρισμένη η όμορφη ηθοποιός αρκέστηκε μόνο στο να απαντήσει στο σχόλιο της εν λόγω κοπέλας και να μη δώσει συνέχεια.

«Βρε γλυκιά μου δε βαρεθήκατε; Ούτε κόψε είναι ούτε ράψε....βασικά έχω βάλει το κεφάλι μου σε άλλο σώμα...εντάξει; happy; Δεν είμαι αυτή που βλέπεις ....σε κοροϊδεύω», έγραφε στο σχόλιο της η Μαρία Κορινθίου με πολλούς από τους fans της να την στηρίζουν και να της απαντούν σε αυτό. Εμάς πάντως η φωτογραφία της μας άρεσε πολύ και θεωρούμε πως δεν είχε κάτι το μεμπτό. Τι λες κι εσύ;

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία.

Διάβασε ακόμη:

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μπικίνι 2μιση μήνες μετά την γέννα και έχει ΑΥΤΟ το κορμί