4 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης τους, το διάσημο ζευγάρι αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομά της

4 ημέρες μετά την γέννηση της κόρης τους, το διάσημο ζευγάρι αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομά της

Ανυπομονούμε για την πρώτη φωτογραφία της

Την προηγούμενη εβδομάδα το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι του και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά την δύσκολη χρονιά που πέρασαν με την ασθένεια του γιου τους, ήταν το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να τους δοθεί. Με τον γιο τους πλέον να έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο, ζουν πια ευτυχισμένοι και πιο χαρούμενοι από κάθε άλλη φορά.

Η Luisana Lopilato και ο Michael Bublé απέκτησαν μία κορούλα την προηγούμενη εβδομάδα, και μόλις πριν από μερικές ώρες μάθαμε το όνομα που της έδωσαν οι γονείς της. Είναι αρκετά ιδιαίτερο και πολύ όμορφο. Το όνομα της μικρής αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Καναδού τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε επίσης, πως το ζευγάρι ξεκουράζεται σπίτι του μαζί με το νέο μέλος, και είναι γεμάτο αγάπη.

Δες και αυτό: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο διάσημος τραγουδιστής, μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του

Το όνομα της μικρής είναι Vida Amber Betty και όπως πολύ καλά κατάλαβες το πρώτο της όνομα σημαίνει «ζωή». Υποθέτουμε πως είναι ευγνώμονες γι’ αυτήν τη νέα ζωή που έφεραν στον κόσμο και γι’ αυτό την ονόμασαν κι έτσι. Τα άλλα δύο μέρη του ονόματός της Amber και Betty είναι από τις μαμάδες των δύο stars (Michael και Luisana) αντίστοιχα.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να μας δείξουν και το προσωπάκι της μικρούλας.

Διάβασε ακόμη: Πανέμορφη και γλυκύτατη: Η κόρη της Irina Shayk είναι το πιο χαριτωμένο κοριτσάκι