Μπαμπάς για τρίτη φορά ο διάσημος τραγουδιστής, μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπαμπάς για τρίτη φορά ο διάσημος τραγουδιστής, μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του

Το πιο όμορφο δώρο

Πριν από δύο χρόνια ο γνωστός και πολύ αγαπημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ο τριών ετών –τότε- γιος του έπεσε θύμα της επάρατης νόσου και ξεκινούσε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι για την ζωή του. Μια μέρα του Φεβρουαρίου του 2017, ακούσαμε ην πιο όμορφη είδηση, όταν ο τραγουδιστής μας ανακοίνωσε πως ο Noah είναι πλέον καλά, κέρδισε την μάχη κι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο Michael Buble και η σύζυγός του Luisana Lopilato πέρασαν δύσκολες στιγμές, όμως τώρα χαμογελούν ξανά και έχουν πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αφενός ο μικρός Noah πλέον είναι καλά και υγιής και αφετέρου η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι.

Δες και αυτό: Το μεγαλύτερο φάουλ! Τα λόγια αυτά του Justin Bieber, θα πονέσουν πολύ τη Selena Gomez

Τον περασμένο Φεβρουάριο –πριν από πέντε μήνες- είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η ηθοποιός είναι έγκυος, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα. Να όμως που τελικά ήταν αληθινή και πλέον το ζευγάρι έχει μία κόρη. Παρά το γεγονός πως η Luisana ανέβαζε συχνά στο προφίλ της φωτογραφίες με την κοιλίτσα της, κατάφερε να τη διατηρήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από μερικές ώρες η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία με την κορούλα της –εντάξει με το χεράκι αυτής- ευγνωμονώντας τον Θεό γι’ αυτό το υπέροχο δώρο. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτήν την περιπέτεια τους, τους άξιζε να γίνει κάτι όμορφο.


https://www.instagram.com/p/BltATwQhNA9

Διάβασε ακόμη: Πάμε στοίχημα πως αυτήν την εγκυμοσύνη δεν την περίμενες με τίποτα