Έτσι πέρασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Gwen Stefani

Έτσι πέρασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η Gwen Stefani

Κι αν ισχύει ότι όλη η χρονιά θα σου πάει όπως η πρώτη μέρα του χρόνου, τότε η διάσημη τραγουδίστρια θα έχει ένα υπέροχο και γλυκό 2020!

Η Gwen Stefani περνά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, συμμετέχει στο μουσικό ριάλιτι The Voice, ενώ – όπως φαίνεται- εκεί βρήκε και τον έρωτα της ζωής της. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλάι τού -επίσης κριτή του talent show- Blake Shelton. Οι δυο κριτές του Voice στις ΗΠΑ αγαπήθηκαν παράφορα, ενώ ήταν μαζί στις διπλανές καρέκλες του talent show.

Και, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά το ζευγάρι να γιορτάσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί. Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton άλλαξαν παρέα τον χρόνο και μαζί τους ήταν και τα τρία παιδιά της τραγουδίστριας. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και όλοι μαζί πέρασαν υπέροχα. Ωστόσο, αυτό που μας εντυπωσίασε και μας τράβηξε την προσοχή είναι το γεγονός ότι η Gwen και ο Blake υποδέχθηκαν το 2020 με… πολλά τρυφερά φιλιά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πόσο γλυκά υποδέχτηκαν το 2020 οι Αμερικανοί stars.

https://www.instagram.com/p/B6yG1mxg2Ph/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gwen και ο Blake αφού ήπιαν την σαμπάνια τους δεν μπορούσαν παρά να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά για να τους πάει καλά όλο το έτος. Δεν είναι πολύ cute ζευγάρι;!