Όλγα Φαρμάκη: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του συντρόφου της

Όλγα Φαρμάκη: Υπέρλαμπρη στο πλευρό του συντρόφου της

Μια καλλονή η Όλγα Φαρμάκη στην πρόσφατη εμφάνισή της. 

Την Όλγα Φαρμάκη τη θεωρούμε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και μία από τις πιο καλλίγραμμες επίσης. Η Αγρινιώτισσα επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και μοντέλο, ξέρει πώς να μας κάνει να μένουμε άφωνες όταν τη βλέπουμε, και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά μέσα από τα social media.

Ένας γάμος ήταν αρκετός για να τη δούμε να ποζάρει τόσο μόνη, όσο και με τον σύντροφό της και πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ. Όχι δεν παντρεύτηκε εκείνη, αν και σε κάποιο σημείο το πιστέψαμε, αλλά βρέθηκε καλεσμένη σε γάμο, στον οποίο φυσικά τη συνόδευσε ο αγαπημένος της.

Μπορεί να μη τη βλέπουμε πολύ συχνά μαζί του, όμως αν κοιτάξεις προσεχτικά στο Instagram account της θα δεις πολλές φωτογραφίες της με τον αγαπημένο της. Μία από αυτές την είδαμε μέσα στο σκ, όπου και πήγαν μαζί σε γάμο, με την Όλγα Φαρμάκη να κλέβει την παράσταση.

Δεν γνωρίζουμε ποιος ή ποια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά η παρουσιάστρια ήταν απλά υπέρλαμπρη και κούκλα. Μάλιστα έδειχνε ακόμη πιο όμορφη και λαμπερή στο πλευρό του συντρόφου της. Οι δυο τους ποζάρουν στο Instagram account της Όλγας, και χαμογελούν και οι δύο, αποδεικνύοντάς μας πόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι είναι.

Δεν μείναμε όμως μόνο σε αυτή τους τη φωτό. Ψάξαμε λίγο το account της και βρήκαμε και άλλες φωτογραφίες τους τις οποίες δεν είχαμε δει ξανά. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και το πόσο όμορφη ήταν χθες στον γάμο που έδωσε το παρόν.