Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Sabine Camhi
Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Ημέρα μεγάλων ανατροπών σήμερα στο Survivor με ατομική ασυλία και υποψήφιους προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε με νίκη 10-8 υπέρ των κόκκινων. Η νίκη αυτή έφτιαξε απίστευτα το κλίμα των κόκκινων, αφού ακολούθησε και ένα ξέφρενο πάρτι στο καλύτερο κλαμπ της Δομινικής Δημοκρατίας, το «Coco Bongo Punta Cana» μαζί με άλλους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Από την άλλη οι μπλε κλήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ήττα τους δημιούργησε προβλήματα, καθώς οι Μαριαλένα και Ελένη δεν μπορούν να ψηφιστούν, αφού στην άλλη ομάδα υπάρχουν τρεις γυναίκες, και με την ατομική που κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, αν χάσουν σήμερα κινδυνεύουν να είναι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Προς το παρόν, ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δεύτερος αγώνας ασυλίας λοιπόν για κόκκινους και μπλε. Σήμερα έρχεται η ανατροπή και οι μπλε έκαναν το 1-1! Mε σκορ 10-5 νίκησαν τους κόκκινους. Επομένως οι κόκκινοι καλούνται να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση!



Την ατομική ασυλία σήμερα την πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος. Στο συμβούλιο του νησιού στη συνέχεια, οι δύο κάτοχοι της ατομικής ασυλίας στις δύο ομάδες θα ορίσουν και από έναν συμπαίκτη τους, ώστε να ολοκληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων στον... τάκο. Ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας στην μπλε ομάδας ψήφισε τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ως δεύτερος κάτοχος έδωσε την Ελευθερία Ελευθερίου.



Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος, που είναι ξανά υποψήφιος, αφού ψηφίστηκε ξανά από την πλειοψηφία των συμπαικτών του.