Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ανατροπή στην τελική τετράδα των κριτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Ιωάννα Τζανή
Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ανατροπή στην τελική τετράδα των κριτών λίγο πριν την πρεμιέρα

'Ερχεται το λαμπερό show του ΑΝΤ1 με αρκετές εκπλήξεις!

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έρχεται στα τέλη Οκτωβρίου και επιτέλους μάθαμε πως στην τελική τετράδα των κριτών θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η 'Ελενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, ενώ παρουσιαστές θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νικόλας Ράπτης και ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος!

Οι δυο κυρίες της κριτικής επιτροπής δεν είχαν ακουστεί ότι θα βρίσκονται στο show -ειδικά για την 'Ελενα Χριστοπούλου γραφόταν πως συζητούσε με το Open- αλλά σίγουρα θα δώσουν έναν άλλο αέρα, μια διαφορετική λάμψη με την παρουσία τους.

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή


Οι διαγωνιζόμενοι που θέλουν να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα και να ζήσουν αυτή την τηλεοπτική εμπειρία, θα δώσουν ψυχή, πάθος και δύναμη για να ανέβουν στη σκηνή και να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή και τηλεθεατές με το ταλέντο τους. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και οι πρώτες auditions θα βγούν στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.



Η ημέρα μετάδοσης παραμένει ακόμη γρίφος αλλά το πιο πιθανό σενάριο αφορά το βράδι της Παρασκευής και όχι της Κυριακής (λόγω και της παρουσίας εκεί από τις 10 Οκτωβρίου και του Dancing with the stars).



'Oλοι περιμένουμε τα τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα της κριτικής επιτροπης που με τις μοναδικές ατάκες τους και το ανατρεπτικό χιούμορ, θα ξεχωρίσουν τους καλύτερους που θα φτάσουν στον τελικό.







Το αχτύπητο δίδυμο που αναλαμβάνει την παρουσίαση



Ο Νικόλας Ράπτης μετά την πετυχημένη παρουσία του στο πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο «Χιούστον το λύσαμε» επιστρέφει στη τηλεόραση και Σταύρος Σβήγκος αφού δοκιμάστηκε (και τα κατάφερε) ως συμπαρουσιαστής του «Παίξτε μπάλα» το καλοκαίρι επίσης στον ΑΝΤ1, φαντάζουν ως μια ιδανική επιλογή για αυτή την θέση. Το μοτίβο της διπλής παρουσίασης υπάρχει άλλωστε και την βρεττανική εκδοχή του show.




https://www.instagram.com/p/CPnbLzNAzpm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», έρχεται με πολλές φιλοδοξίες έναντι του ανταγωνισμού αλλά κυρίως έρχεται για να μας κάνει να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε!