Η γη της ελιάς: Η Χάιδω επιτίθεται άσχημα στη Μαρίνα και ο Μάνος εξοργίζεται

Ιωάννα Τζανή
Η γη της ελιάς: Η Χάιδω επιτίθεται άσχημα στη Μαρίνα και ο Μάνος εξοργίζεται

Η Χάιδω δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί τη σχέση του Μάνου και της Μαρίνας!

Ένας πανικός επικρατεί στη Μάνη και τη «Γη της ελιάς»! Έρωτες που δεν μπορούν πια να μείνουν ανεκπλήρωτοι, έντονες αντιδράσεις, αλλά και... ύπουλες συζητήσεις, θα πρωταγωνιστήσουν στο αποψινό επεισόδιο!

Το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού που όλοι θέλουμε να δούμε μαζί, του Φίλιππου και της Βασιλικής δηλαδή, είναι γεγονός! Μετά το «κινηματογραφικό» φιλί που έδωσαν χθες στη βροχή, τίποτα δεν μπορεί πλέον να τους κρατήσει χώρια. Όσο κι αν προσπάθησε ο Φίλιππος να τη μισήσει και να βάλει πάνω απ' όλα τη βεντέτα μεταξύ των οικογενειών τους, ο έρωτάς του για εκείνη υπερίσχυσε. Δεν θα τολμήσει, όμως, να πει στη μητέρα του με ποια κοπέλα θα βγει γιατί δεν θέλει να την εξαγριώσει. Η Χάιδω είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, που όταν θίγεται η υπόλειψη της οικογένειας της έχει ακραίες αντιδράσεις. Και σίγουρα μόλις μάθει ότι ο γιος της έχει σχέση με τους εχθρούς τους, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι!


https://www.instagram.com/p/CUFPizEASYC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ζευγάρι και η Αθηνά εξοργίζεται με τον Δημήτρη

Χάιδω και Μάνος εκτός εαυτού!

Όπως δεν αφήνει να περάσε έτσι και η σχέση του παρ' ολίγον γαμπρού της, Μάνου, με τη Μαρίνα. Θα προκαλέσει έναν πολύ έντονο καβγά στο καφενείο του χωριού μόλις πετύχει εκεί τη Μαρίνα. Θα δούμε μια επίθεση δεν έχει προηγούμενο. Θα της πει πολύ σκληρά λόγια και θα τη ρεζιλέψει μπροστά σε όλους... Ούτε ο άντρας της, ο Λυκούργος, δεν μπορεί να τη συγκρατήσει. Μόλις φεύγει η Μαρίνα από το καφενείο, παίρνει τον Μάνο κλαίγοντας και του λέει όλα όσα συνέβησαν. Εκείνος, φυσικά, δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Πηγαίνει στο σπίτι της Χάιδως για να την προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την κοπέλα του. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι από τις γυναίκες που δέχονται τέτοιου είδους απειλές και αρχίζει να του φωνάζει. Τότε είναι που ο Μάνος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και εμφανίζει τον πραγματικό του εαυτό. Τον βλέπουμε να «βγαίνει από τα ρούχα του» και να γίνεται πολύ οξύθυμος. Κάτι που σοκάρει τη Χάιδω, αφού δεν της είχε δείξει ποτέ αυτή την πλευρά του.

Η Ιουλία βοηθά τη Μυρτάλη και η Αντιγόνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της

Η Ιουλία προθυμοποιείται να βοηθήσει την ανιψιά της, τη Μυρτάλη, με την υπόθεση του ντετέκτιβ και προσφέρεται να πάει μαζί της στην Αθήνα. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, εξάλλου... Την έχει μεγαλώσει σαν δεύτερη μάνα και της έχει σταθεί στα πάντα. Αυτό είναι κάτι που δίνει πολύ μεγάλη δύναμη στη Μυρτάλη για να συνεχίσει να παλεύει για αυτά που της ανήκουν.


https://www.instagram.com/p/CR5prPIpOjT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη, αρχίζει να... ψαρεύει τη Μυρτάλη, προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της οικογένειάς της. Και κάπως έτσι ξεκινά να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, αλλά τα μυστικά που κρύβει δε θα αργήσουν να φανερωθούν...


https://www.instagram.com/p/CUIXeggA7Jc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γιατρός θα «κλέψει» το μυαλό του Δημήτρη, ο οποίος συνεχίζει τις έρευνες για την άγνωστη γυναίκα στο Σούνιο. Θέλει να λυθεί αυτό το μυστήριο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Όμως το μυαλό του δεν είναι μόνο εκεί. Η Αντιγόνη θα αποβεί μοιραία για εκείνον και θα τον εντυπωσιάσει!

Η απουσία της Βασιλικής προκαλεί εντάσεις

Στο σπίτι των Καπερνάρων επικρατεί μια μόνιμη γκρίνια από τη μέρα που έφυγε η Βασιλική από το σπίτι. Η απουσία της φέρνει συνέχεια καυγάδες μεταξύ του Στάθη και της Αρετής. Και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι κάτι που τον σπρώχνει όλο και πιο έντονα στην αγκαλιά της Ιουλίας.



Το νέο «σκοτεινό» σχέδιο στη Μάνη και οι δεύτερες ευκαιρίες

Ο συμβολαιογράφος του χωριού, ο Κωνσταντίνος, βάζει σε εφαρμογή το νέο σκοτεινό του σχέδιο. Δίνει εντολή στη συνεργάτιδά του, να προχωρήσει σε μια ακόμα εκτέλεση ηλικιωμένου. Το σατανικό μυαλό του δεν σταματά πουθενά...

Τα γενέθλια της Αθηνάς φτάνουν και η Μαργαρίτα, ενώ αρνήθηκε να πάει όταν την κάλεσε, αποφασίζει τελικά να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Οι ξαδέλφες δεν μιλούσαν για χρόνια, αλλά έχει έρθει η ώρα για να προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τα παλιά...

Cover photo: @tasos_iordanidis28