Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πιο σουρεάλ fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης

Ιωάννα Τζανή
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πιο σουρεάλ  fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης

Μόδα των '80s από την ελληνική επαρχία!

Περιμέναμε με αγωνία να ξεκινήσουν οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Mega και από το πρώτο επεισόδιο μας ξετρέλαναν με το εντελώς σουρεάλ χιούμορ τους. Και η σειρά έγινε από τις αγαπημένες μας στο...λεπτό! Γιατί οι πρωταγωνιστές είναι ένας και ένας, με ιδιαίτερη προφορά και στυλ, αλλά και με αλλόκοτο fashion code οι περισσότεροι, made in Κουδουνάρι! Σήμερα θα τους απολαύσουμε ξανά όπως και κάθε Παρασκευή στις 21.00 από το Mega...το καλό!

Μαρία Λεκάκη: Η επιστροφή στην τηλεόραση, το ύψος της και η σχέση με την κούκλα κόρη της

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Λυκούργος Νταλαούρας)

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υποδύεται τον Λυκούργο, τον άντρα της Πένης (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου). Λίγο πονηρός, λίγο...λαμόγιο στα επαγγελματικά του, θέλει να δεί την κόρη του να παντρεύετα έναν πλούσιο γαμπρό. Item που δεν λείπει από την ντουλάπα του, τα κλασσικά πουκάμισα, τα κλασσικά κοστούμια, αλλά και τα μάλλινα γιλέκα, σήμα κατατεθέν.


https://www.instagram.com/p/CQvtT3tHOp7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Πένη Νταλαούρα)

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον συγκεκριμένο ρόλο... Το ότι αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι «η αιώνια Ελληνίδα μάνα» μια νεόπλουτη της επαρχίας που ότι γυαλίζει, ότι είναι πιο φανταχτερό βρίσκεται στη ντουλάπα της. Η καούκα που έχει στα μαλλιά της λατρεύτηκε από το πρώτο επεισόδιο. Must αντικείμενο που δεν παραλείπει, οι φανταχτερές καρφίτσες.


https://www.instagram.com/p/CROu3_WNUDr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία Λεκάκη (Πωλίνα Βαρδάκα)

Είναι η αδερφή της Πένης, αλλά με τον ακριβώς αντίθετο χαρακτήρα. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Βαρδάκα (Μιχάλη Ρέππα) και έχουν δύο παιδιά. Η Πωλίνα είναι επιπόλαιη, φιλάρεσκη, φαντασμένη και ερωτόληπτη. Οτι πιο κοντό σε φόρεμα το έχει στη ντουλάπα της. Βαθύ ντεκολτέ, γόβα και μόνιμα...ξασμένα μαλλιά.


https://www.instagram.com/p/CRG7hsYL3Iu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιχάλης Ρέππας (Βασίλης Βαρδάκας)


Ο Μιχάλης Ρέππας υποδύεται τον σύζυγο της Πωλίνας. Είναι επιπόλαιος, φιλάρεσκος, φιγουρατζής και ερωτύλος. Ο Βασίλης είναι «μέσα στα πράγματα» της μικρής κοινότητας. «Λύνει και δένει». Όχι φυσικά με το αζημίωτο. Θέλει να το παίξει μοντέρνος με το ντύσιμό του, για αυτό, ότι μεγάλο brand βρεί στην ανδρική μόδα, το αγοράζει.


https://www.instagram.com/p/CQQSJRXrcNm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τζένη Καζάκου (Λίζα Νταλαούρα)

Η Λίζα είναι η κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Είναι ένα γλυκό, υποχωρητικό και διαλλακτικό κοριτσι, που θέλει να ξεφύγει από τον στενό κλοιό της υπερπροστατευτικήε οικογένειάς της. Πιο μίνιμαλ αλλά με έντονο, επαρχιώτικό μακιγιάζ.


https://www.instagram.com/p/CRUVw9prbj_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Daniel Nurka (Αλφρεντ Ντουρχάϊ)

Στην αρχή όλοι νομίζουν ότι είναι λόρδος από το Λονδίνο... Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία και μόλις η Λίζα τον φέρει στην οικογένειά της για γαμπρό, θα υπάρξουν πολλά... προβλήματα! Λιγότερο φιγουρατζής από τους υπόλοιπους στο ντύσιμό του και αγαπά ιδιαίτερα το σπόρ look.


https://www.instagram.com/p/CTW5OHuI0eW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σοφία Βογιατζάκη (Κλαίρη Γκαργκατζούδη)

Η Σοφία Βογιατζάκη μάς έχει συνηθίσει σε ξεκαρδιστικούς ρόλους και μας έχει χαρίσει επικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση! Στους Συμπεθέρους από τα Τίρανα υποδύεται την εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης. Η Κλαίρη γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τις λάθος συμβουλές. Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού. Φυσικά είναι ντυμένη στην τρίχα. Ταφτάδες, δαντέλες και φυσικά εντυπωσιακοί κότσοι, γκλίτερ στο μακιγιάζ, είναι από τα αγαπημένα της.


https://www.instagram.com/p/CTUFAyPspXY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάσω Γουλιελμάκη (Νία Λαλαμπίρδα)

Η Βάσω Γουλιελμάκη υποδύεται τη σύζυγο βουλευτή. Ανήκει στην κοσμική ελίτ της επαρχιακής πόλης, ντυμένη με την τελευταία λέξη τη μόδας (νομίζει) εθισμένη στα lifestyle περιοδικά, αλλά παρ' όλα αυτά... νεόπλουτη και λαικιά σε όλα.


https://www.instagram.com/p/CTzFhwuoFah/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γλυκύτατοι συμπέθεροι

Η ιστορία εξελίσσεται σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας με... εκλεκτούς κατοίκους. Που έχουν φιλοδοξίες, με μπερδέματα, πάθη, μεγάλους και ανεκπλήρωτους έρωτες, αποκαλύψεις, λόρδους της κακιάς ώρας.



Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς ο έρωτας της Πέννυς Νταλαούρα και του Μπουκουράν θα δοκιμαστεί και ετοιμαστείτε για σκηνές απείρου κάλλους όταν ο σύζυγος της έρχεται από το Κουδουνάρι στην Αθήνα για να δει εκείνη και την κόρη τους Λίζα.


https://www.instagram.com/tv/CVVINDeKbFf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά ενώ εκείνη αποφασίζει να χωρίσει ο Μπουκουράν αποφασίζει να κυνηγήσει τον μεγάλο του έρωτα και να την ακολουθήσει στο Κουδουνάρι, όπου θα εμφανιστεί μπροστά της στα ξαφνικά...Και έχει να γίνει το έλα να δείς.