Νικολέττα Ράλλη: 'Ερχεται με εκπλήξεις στη νέα της εκπομπή το Σάββατο στο Open!

Ιωάννα Τζανή
Νικολέττα Ράλλη: 'Ερχεται με εκπλήξεις στη νέα της εκπομπή το Σάββατο στο Open!

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει comeback στην τηλεόραση με την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο»!

Τελευταία φορά που την απολαύσαμε στις οθόνες μας ήταν το καλοκαίρι του 2018, όταν και συμπαρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Έκτοτε, η Νικολέττα Ράλλη απήχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ήταν προσωπική της επιλογή.

Οι προτάσεις που είχε ήταν πολλές, αλλά καμία ικανή για να την «πείσει» για να επιστρέψει. Τουναντίον, αυτή η τριετία έμελλε να σημαδέψει τη ζωή της για πάντα με το πιο ξεχωριστό γεγονός που μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας: να γίνει μανούλα και να αφοσιωθεί στο κοριτσάκι που απέκτησε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η σπάνια φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με τον σύντροφο και τη κόρη της

Φέτος, όμως, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο comeback στο τηλεοπτικό τοπίο! Έτσι, λοιπόν, από αύριο, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 14.45, θα την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του OPEN και τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο». Η παρουσιαστρια, με το κέφι και το μπρίο που τη διακρίνει, θα ομορφαίνει από εδώ και στο εξής τα Σαββατοκύριακά μας, και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

nikoletta ralli1

@nikolettaralli

Η εκπομπή θα είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό ταξίδι!

Η Νικολέττα Ράλλη, λοιπόν, έρχεται στο OPEN με πολλή όρεξη, κέφι, ενέργεια και πανέτοιμη για την πιο χαρούμενη και ανατρεπτική εκπομπή. Μαζί της θα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις, και ο Μάνος Μαγιάτης, με χιούμορ και... απρόοπτα θέματα!

Στην παρέα με τις καλύτερες συνταγές του, θα βρεθεί και ο chef – αγρότης, Δημήτρης Χατζηδημητρίου, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό τα μεγαλύτερα μυστικά της κουζίνας, αλλά και θα μαγειρεύει με πρώτες ύλες, οι οποίες θα έρχονται κατευθείαν από το ειδικό θερμοκήπιο το οποίο έχει στηθεί στο πλατό.



Στο «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο», οι τηλεθεατές θα έχουν τον πρώτο λόγο και θα γίνουν μέλη της παρέας! Η εκπομπή θα μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ζωντανές συνδέσεις και αποστολές, ενώ θα μας διασκεδάσει βλέποντας πάντα την αισιόδοξη και χαρούμενη πλευρά των πραγμάτων.

Αν αυτό δεν είναι το Σαββατοκύριακο που όλοι θέλουμε, τότε ποιο είναι;

Τα ανάμεικτα συναισθήματα της Νικολέττας Ράλλη...

Όπως θα γνωρίζεις ήδη, η Νικολέττα Ράλλη βρίσκεται με το blog της στη μεγάλη και όμορφη ομάδα του Queen.gr, και πριν από λίγο καιρό μοιράστηκε μαζί σου τα συναισθήματά της για αυτό το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα.

nikoletta ralli

@nikolettaralli

Η επιστροφή μου στην τηλεόραση!

'Οπως έγραψε η ίδια, τα συναισθήματα της είναι ανάμεικτα. «Από τη μια χαίρομαι παρά πολύ που επιστρέφω στην τηλεόραση που τόσο πολύ αγαπώ, αλλά από την άλλη έχω και τους προβληματισμούς μου. Καταρχάς θα αφήσω το παιδάκι μου για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες. Ό,τι δουλειά έκανα την έκανα από το σπίτι, είχαμε και καραντίνες, δεν είχα και καμία βοήθεια λόγω του κορονοϊού, δεν πήγαινα πουθενά μα πουθενά χωρίς το μωρό… Επίσης ήρθα στην θέση όλων εκείνων των μανάδων (που έχουν έρθει σίγουρα στην θέση μου), και συνειδητοποίησα (για ακόμα μια φορά) πως εάν δεν έχεις ζήσει κάτι, δύσκολα θα ταυτιστείς», έγραψε η παρουσιάστρια.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ραντεβού στις 14.45 στο Open, στη νέα μας τηλεοπτική συνήθεια!