Η επιστροφή μου στην τηλεόραση!

Νικολέττα Ράλλη
Η επιστροφή μου στην τηλεόραση!

Καλημέρα κορίτσια μου!Εύχομαι να είχατε ένα όμορφο καλοκαίρι, όσο και να κράτησε για την κάθε μια σας ξεχωριστά.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους μας, γιατί όσο και αν έχεις όρεξη να ξεσκάσεις, να ξεκουραστείς και να χαρείς με τις στιγμές σου, όταν γίνονται τόσο μεγάλα κακά δίπλα μας, δύσκολα συνεχίζεις ψυχολογικά αμέτοχος στα γεγονότα.

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας, την επιστροφή μου στην ελληνική τηλεόραση!


https://www.instagram.com/p/CTxDJJiIZ3J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ήταν καλοκαίρι του 2018, όποτε και είχα ενεργή παρουσία στην τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Αντ1. Μετά, το καλοκαίρι πέρασε, η εκπομπή τελείωσε και εγώ άφησα πίσω το κομμάτι αυτό, για λόγους που δεν είναι της παρούσης να μοιραστώ μαζί σας…

Προτάσεις υπήρξαν, συζητήσεις προχώρησαν, αλλά αυτό που ήταν γραφτό να συμβεί μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, ήταν να γίνω μάνα! Μόνη προτεραιότητα λοιπόν ήταν και είναι ο ρόλος μου αυτός. Ερχόμαστε λοιπόν στο Καλοκαίρι του 2021!

Η λίστα αποσκευών για το μωρό που χρειάζεσαι στις διακοπές

Πρόταση για μια νέα εκπομπή μέσα από το Open

Κάθε Σαββατοκύριακο λοιπόν, με ημερομηνία πρεμιέρας τις 25 Σεπτεμβρίου, στις 14:45 θα κάνουμε παρέα και εκεί! Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μια χαίρομαι παρά πολύ που επιστρέφω στην τηλεόραση που τόσο πολύ αγαπώ, αλλά από την άλλη εχω και τους προβληματισμούς μου. Καταρχάς θα αφήσω το παιδάκι μου για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες.

Ό,τι δουλειά έκανα την έκανα από το σπίτι, είχαμε και καραντίνες, δεν είχα και καμία βοήθεια λόγω του κορονοϊού, δεν πήγαινα πουθενά μα πουθενά χωρίς το μωρό… Επίσης ήρθα στην θέση όλων εκείνων των μανάδων (που έχουν έρθει σίγουρα στην θέση μου), και συνειδητοποίησα (για ακόμα μια φορά) πως εάν δεν έχεις ζήσει κάτι, δύσκολα θα ταυτιστείς!


Στο επόμενο μου post θα σας αναφέρω εκτενώς τα θετικά και τα αρνητικά του να δουλεύεις στην τηλεόραση και εκεί έχω παρά πολλά να σας πω!

Όσον αφορά την φανταστική μας εκπομπή που ετοιμάζουμε με αγάπη πολύ, μείνετε συντονισμένοι…
Μάνο μου και Νάνσυ, πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί!

Νιώθω τυχερή στην τοποθεσία ...Studio Alpha!

Σας φιλώ!