Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει: Η πρεμιέρα, το Mega και οι extreme αλλαγές που συζητήθηκαν πολύ!

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει: Η πρεμιέρα, το Mega και οι extreme αλλαγές που συζητήθηκαν πολύ!

Στις 22 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το «Φως στο τούνελ» στο Mega.

Η Ελληνίδα Μις Μάρμπλ, η θηλυκή Πουαρό όπως την έχουν χαρακτηρίσει, επιστρέφει για την 27 (!) τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής «Φως στο τούνελ», της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει καταχωρηθεί μάλιστα και στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Και ετοιμάζεται για νέες επικίνδυνες αποστολές αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Mega με αποκαλύψεις που αφορούν παλιές και νέες υποθέσεις. Τα βράδια της Παρασκευής στις 23.20 επιστρέφουμε στην έρευνα και στην αγωνία μέχρι η Αγγελική να βρει την άκρη ακόμη και τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Γιατί μόνο εκείνη μπορεί.

Τέλος το «Φώς στο Τούνελ» στον Αlpha: Μετακόμιση - έκπληξη για την Αγγελική Νικολούλη



Η πρώτη…επικίνδυνη αποστολή

Μια ζωή και λόγω του ρεπορτάζ φλερτάρει με τον κίνδυνο. Ακόμη και το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας της εκπομπής που γυρίστηκε στα μέσα του καλοκαιριού στο κέντρο της Αθήνας, εξελίχθηκε σε μια επικίνδυνη αποστολή. Εκείνο το βράδυ επικρατούσαν άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ και η Αγγελική Νικολούλη έπρεπε να σταθεί στην άκρη της ταράτσας του 7όροφου κτιρίου και να σταθεί μάλιστα ακίνητη! Και επειδή γενικώς είναι ατρόμητη, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα σα να μη συνέβη τίποτε με τους συνεργάτες της να έχουν την αγωνία τους για να τελειώσουν όλα καλά!

downt febr 2010

Ως Αλίκη και ως Λαρα Κρόφτ!

Η Αγγελική Νικολούλη ουδέποτε υπήρξε σοβαροφανής. Εκτός της εκπομπής της, δεν έχει αυτό το αυστηρό επαγγελματικό προφίλ και μάλιστα αρκετές φορές με διάφορα …extreme πράγματα που έχει τολμήσει, μας έχει δείξει ότι διαθέτει αρκετό χιούμορ και τσαγανό. Δεν είναι μια περίπτωση σαν όλες τις άλλες. Είναι μια καθαρά ροκ φυσιογνωμία σε όλα της. Κανείς μας δεν έχε ξεχάσει εκείνη την εμφάνισή της στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά το 1996 ως Αλίκη Βουγιουκλάκη.



‘Η όταν ερμήνευσε ένα τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου χορεύοντας μάλιστα τανγκό, βγάζοντας δημόσια ένα ακόμη από τα πολλά ταλέντα της χωρίς να έχει κανένα κόμπλεξ. Έχει δηλώσει πως της αρέσει πολύ το τραγούδι, ακόμη και αν κάνει κάποια μικρά...λαθάκια. Ο αυθορμητισμός της είναι αυτός που μετράει!



Και φυσικά οι φωτογραφήσεις που έχει κάνει με τα ιδιαίτερα κόνσεπτ έχουν αφήσει εποχή. Ως μοιραία ρομαντική γυναίκα, ως θηλυκή Σέρλοκ Χόλμς με την αντίστοιχη καμπαρτίνα, το καρό καπέλο με τον μεγεθυντικό φακό στο χέρι, ως Μάτα Χάρι ή ακόμη και ως άλλη Λάρα Κρόφτ, την εποχή που η Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστούσε στην αντίστοιχη ταινία.


https://www.instagram.com/p/CL45JTfpc-g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mέχρι και στην «Μουρμούρα» του Alpha την είδαμε πριν από μερικούς μήνες, αλλά αυτή τη φορά υποδύθηκε τον εαυτό της ως συγγραφέας. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα που διαθέτει, η καλώς εννοούμενη φιλαρέσκεια, η απλότητα και το χιούμορ της, είναι εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν αγαπητή σε όλο το φάσμα ηλικιών και φύλων.

Για αυτό ξαναλέμε, η Αγγελική είναι ροκ!

(πηγή κεντρικής φωτό: Facebook @fosstotounel)

(πηγή photo gallery www.anikolouli.gr)