Σε χώρισε κι ακόμα ψάχνεις να μάθεις το γιατί; Το ίδιο έπαθε η Taylor Swift με τον Jake Gyllenhaal!

Κατερίνα Ιωακείμ
Σε χώρισε κι ακόμα ψάχνεις να μάθεις το γιατί; Το ίδιο έπαθε η Taylor Swift με τον Jake Gyllenhaal!

Έκανε τον πόνο της στιχάκια η Taylor Swift και μόλις κυκλοφόρησε το απόλυτο τραγούδι χωρισμού. Διάσημη, εκατομμυριούχος, πολυβραβευμένη και ναι, κλαίει για έναν έρωτα... 

Μόλις χώρισες και είσαι απαρηγόρητη; Εξαφανίστηκε από τη ζωή σου χωρίς καμιά αιτία (ή έτσι νομίζεις τέλος πάντων) και θέλεις να πας κάτω από το σπίτι του να χτυπάς κουδούνια; Δεν ξέρω πόσο μπορεί να σε παρηγορήσει αυτό... αλλά δεν είσαι η μόνη. Συμβαίνει και στα καλύτερα χολυγουντιανά σπίτια. Η Taylor Swift ένιωσε κάποτε όπως εσύ και έκανε τον πόνο σας τραγούδι.

Πάτα το play, άκου, κλάψε να φύγει από μέσα σου ο θυμός και συνέχισε να διαβάζεις. Θα σου πω σε λίγο ποιος είναι αυτός που πλήγωσε το κορίτσι φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (είναι διάσημος, ωραίος και μοιραίος, εννοείται!).



Για τον Jake Gyllenhaal χτυπάει η καμπάνα

«Λένε πως όλα είναι καλά όταν κάτι έχει τελειώσει καλά αλλά εγώ είμαι σε μια νέα κόλαση κάθε φορά που περνάς από το μυαλό μου. Είπες πως αν ήμουν πιο κοντά στην ηλικία σου ίσως να ήταν όλα καλά. Κι αυτό είνια που με κάνει να θέλω να πεθάνω», τραγουδάει η 31χρονη Taylor Swift και οι κακές γλώσσες του Hollywood βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι... ο περί ου ο λόγος είναι ο 40χρονος Jake Gyllenhaal!

taylor swift new song

Ο πρωταγωνιστής του Brokeback Mountain, ο οποίος είχε κάποτε σχέση με την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Kirsten Dunst (το κορίτσι του Spiderman) από το 2002 έως το 2004 και την Reese Witherspoon από το 2007 έως το 2009, έγινε ζευγάρι με την Taylor Swift το 2010 και έναν χρόνο μετά, όπως όλοι καταλάβαμε τη χώρισε ξαφνικά, αφήνοντάς την να κλαίει (και να γράφει στίχους).

Όλα αυτά τα χρόνια η Taylor δεν είχε αποκαλύψει για ποιο λόγο τη χώρισε ο Jake αλλά να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνει και αυτόν τον χωρισμό της τραγούδι (συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις... γιατί κάτι σου θυμίζει το All Too Well και γιατί έχει διάρκεια 10 ολόκληρα λεπτά)!

Και βέβαια, επειδή για την Taylor Swift μιλάμε, το νέο της 10άλεπτο All Too Well μόλις κυκλοφόρησε στο youtube σαν short film! Και είναι υπέροχο!



* Extra tip: Ακούς στο τραγούδι ότι κάποια ηθοποιός την είδε να κλαίει στο μπάνιο, σε ένα χολυγουντιανό πάρτι, και τη ρώτησε τι της συμβαίνει. Οι χρήστες του twitter μας ενημέρωσαν ότι αυτή η ηθοποιός είναι η Jennifer Aniston ;)

Από το 2011 μέχρι σήμερα πάντως ο Jake Gyllenhaal φαίνεται πως άλλαξε γνώμη πάντως για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι. Από το 2018 δηλώνει ερωτευμένος με την Γαλλίδα Jeanne Cadieu, η οποία είναι μοντέλο και 15 χρόνια νεότερη από εκείνον!

taylor swift new song break uo

Ο Jake Gyllenhaal μιλάει για τον Heath Ledger στην πιο συγκινητική συνέντευξη της ζωής του

Και βέβαια δεν είναι είναι η πρώτη φορά που το πιο διάσημο κορίτσι των ΗΠΑ κάνει παγκόσμια επιτυχία ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από χωρισμό της. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς του περιοδικού RollingStone είναι περισσότερα από 15 (τα τραγούδια, όχι οι πρώην καλέ!).

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό το κορίτσι από το West Reading της Pennsylvania που είναι μία από τις best-selling τραγουδίστριες όλων των εποχών (περισσότερα από 200.000.000 αντίτυπα), έχει τιμηθεί με 11 Grammy Awards, 1 Emmy Award, 12 Country Music Association Awards, 25 Billboard Music Awards (τα περισσότερα που έχει κατακτήσει ποτέ γυναίκα), 32 American Music Awards (τα περισσότερα που έχει κατακτήσει ποτέ καλλιτέχνης και κατέχει 49 Guinness World Records;

Θα σου τα πω όλα στη gallery που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Η Taylor Swift νίκησε τους Beatles στη Βρετανία!

H Sophie Turner φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την πρώην του συζύγου της, την Taylor Swift

Η εκδοχή του low bun της Taylor Swift θα σε ενθουσιάσει