Η εκδοχή του low bun της Taylor Swift θα σε ενθουσιάσει

Η εκδοχή του low bun της Taylor Swift θα σε ενθουσιάσει

Η τραγουδίστρια χτενίστηκε μόνη της για το νέο της video clip και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η Taylor Swift αιφνιδίασε το κοινό ανακοινώνοντας πριν από μερικές ώρες την κυκλοφορία του όγδοου προσωπικού άλμπουμ της, με τίτλο «Folklore», μιας και κανένας δε γνώριζε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας και ηχογράφησης νέων τραγουδιών. Ακόμα περισσότερο, όμως, μας αιφνιδίασε ευχάριστα το hair look που υιοθέτησε η αγαπημένη καλλιτέχνης για τα γυρίσματα του νέου της video clip για ένα από τα τραγούδια του album.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, όπως εξήγησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μόνη της το χτένισμα στα μαλλιά της, καθώς λόγω κοινωνικών αποστάσεων και Covid-19 δεν υπήρχε κομμώτρια στο συνεργείο. «Στο συνεργείο υπήρχε γιατρός, όλοι φορούσαν μάσκες και κρατούσαν μεταξύ τους αποστάσεις. Κι εγώ έκανα ολομόναχη το χτένισμα στα μαλλιά μου, το μακιγιάζ, αλλά και το styling», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η Taylor Swift έκανε μόνη της τα τέλεια double low buns με πλεξούδα, που πραγματικά αν δε μας το αποκάλυπτε, θα νομίζαμε ότι τα είχε επιμεληθεί κάποια κομμώτρια. Η τραγουδίστρια αφού έπλεξε σε πλεξούδες τα μαλλιά της, στη συνέχεια τύλιξε την κάθε μία σε ένα low bun και έτσι δημιούργησε το τόσο εύκολο και κοριτσίστικο χτένισμά της. Αν κι εσύ θέλεις να υιοθετήσεις το look της, μπορείς να δεις βήμα – βήμα πώς θα το πετύχεις στο παρακάτω βίντεο. Κάνε αυτό το χτένισμα, είτε στην παραλία, είτε για να πας καφέ με τις φίλες σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις.



Διάβασε ακόμα: 5+1 δροσερά μακιγιάζ για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί