David Beckham

David Beckham

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι metrosexual και έχει βρετανική καταγωγή.

Όταν έχεις μια πολύ μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, γυναίκα την πιο απόμακρη εξ όψεως γυναίκα στη Βρετανία που ακούει στο όνομα ex Posh Victoria και το όνομά σου έχει μπει στη λίστα με τα πιο πολυαναζητημένα πρόσωπα στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, τότε είναι λογικό ο Giorgio Armani να σε πληρώσει πολλά για να ποζάρεις ημίγυμνος φορώντας τα εσώρουχά της σειράς του «Emporio Armani».

Ο λόγος για τον ορισμό του metrosexual άνδρα David Beckham, που μπορεί να αντικαταστάθηκε από τον επίσης ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo στις καμπάνιες εσωρούχων Armani το 2010, όμως τώρα ετοιμάζεται να λανσάρει μια σειρά εσωρούχων με τη δική του υπογραφή.

Ο David έχει βαλθεί να γίνει το όνειρο κάθε γυναίκας. Είναι σέξι, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ζάμπλουτος, διάσημος και με κοιλιακούς που θα ζήλευε ο καθένας, ενώ κατά καιρούς τουιτάρει φωτογραφίες του που μαγειρεύει ή έχει αγκαλιά τα παιδιά του. Είπατε τίποτα; Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, είναι καλεσμένος στα μεγαλύτερα event του πλανήτη όπου παρευρίσκεται πάντα καλοντυμένος, ενώ φιγουράρει και στα εξώφυλλα περιοδικών μόδας, που κάθε άλλο παρά με το ποδόσφαιρο ασχολούνται.