Will Smith

Will Smith

Ο μικρός πρίγκιπας της ραπ μεταμορφώθηκε σε βασικό παράγοντα του Χόλιγουντ.

Ο Will Smith είναι από αυτά τα ταλέντα που λατρεύει το Χόλιγουντ. Ξέρει να τραγουδάει, να παίζει, να χορεύει, να γοητεύει, έχει πλάκα, είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας και πάνω απ' όλα κινείται με βάση το πηγαίο ταλέντο του και την πίστη προς τον εαυτό του.

Βγήκε μικρός στη γύρα ως μουσικός της rap παρέα με τον φίλο του DJ Jazzy Jeff, με τον οποίο δημιούργησε σε εφηβική ηλικία το ντουέτο 'DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince'. Γεννημένος το 1968 στη Δυτική Φιλαδέλφεια, είχε άλλωστε το παρατσούκλι "Prince" ή "Fresh Prince" από μικρός μιας και κατάφερνε πάντα να ξεφεύγει από μπελάδες. Το 1986 οι δυο τους κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Rock The House", ενώ ως το 1993 γνώρισαν τεράστια επιτυχία με άπειρα βραβεία και διακρίσεις. Από το 1997 ο Will ξεκινάει την σόλο καριέρα του.

Παράλληλα, ο Smith πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά "The Fresh Prince Of Bel-Air" , όπου ουσιαστικά υποδύεται τον εαυτό του! Κάπως έτσι ξεκινάει και η καριέρα του στον κινηματογράφο. Σταθμοί στην καριέρα του είναι η ταινίες "Independence Day" (1996) και "Men In Black" (1997) με τις οποίες εκτοξεύεται στην κορυφή, ενώ η απόλυτη επιτυχία έρχεται με την ταινία "Ali" του Michael Mann όπου μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά για να υποδυθεί το πυγμάχο Muhammad Ali με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη του υποψηφιότητα για Oscar Α' Ανδρικού Ρόλου. Μια δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται το 2006 με την ταινία "The Pursuit of Happynes".

Εκατομμυριούχος, πανέξυπνος, παντρεμένος εδώ και 14 χρόνια με την Jada Pinkett (με την οποία φήμες βγήκαν τελευταία πως περνούν κρίση στο γάμο)... ο Will Smith ξέρει καλά να κινεί και να ξεμπλέκει τα χρυσά νήματα του Χόλιγουντ.