Η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ακάλυπτη κοιλιά και ποδηλατικό κολάν

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με ακάλυπτη κοιλιά και ποδηλατικό κολάν
Instagram

Ό,τι πιο cool για σήμερα. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η αποκάλυψη έγινε μέσω ανάρτησης στα social media- η οποία δεν θα μπορούσε να μην προβληθεί και μέσα από την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στην οποία συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός. Χωρίς να αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού, καθώς δεν είναι ακόμη σίγουροι, ο περήφανος μπαμπάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για το ευχάριστο.

Η ανάρτηση της εγκυμοσύνης

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε και επισήμως την εγκυμοσύνη της με ένα υπέροχο πλάνο το οποίο και ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Φορώντας ένα ποδηλατικό κολάν και ένα πουκάμισο το οποίο άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της, το look ολοκλήρωσε με το χαμόγελο της ευτυχίας και την εξής λεζάντα: «Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ευλογία».

Στο καρουζέλ την ανάρτησης, συμπεριλαμβάνονται ακόμα δύο φωτογραφίες με τον 4 ετών γιο τους, Χάρη, οι οποίες και θα σε κάνουν να «λιώσεις».

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Ο γάμος το 2015

Ήταν Σεπτέμβριος του 2015 όταν αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου οι Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς. Με το μυστήριο να τελείται στην εκκλησία Παναγία Καταφυγιώτισσα στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας το ζευγάρι επέλεξε για κουμπάρους του, τον Λάμπρο Φισφή, τον Κωνσταντίνο Καΐκη και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Την παράσταση φυσικά έκλεψε η νύφη, η οποία επέλεξε ένα ιδιαίτερο νυφικό, δημιουργία του πρώην σχεδιαστικού διδύμου Konstantinos Melis by Laskos. Το νυφικό αποτελούταν από ένα εντυπωσιακό μπούστο-crop top και μια μάξι αέρινη φούστα, που αντικατόπτριζαν απόλυτα το δικό της, προσωπικό στιλ.

c457271d1b883334e7d7a26e5686843c.jpg

Το 2017 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους ή αλλιώς ο γιος τους, Χάρης Μακαλιάς.