Όταν μια celebrity μιλά ανοιχτά για την απιστία

Όταν μια celebrity μιλά ανοιχτά για την απιστία

Είναι η Gwyneth Paltrow ο νέος Gandhi;

Η Gwyneth Paltrow ήταν μία ηθοποιός που όταν την πρωτοείδαμε στη μεγάλη οθόνη εντυπωσιαστήκαμε από το ρόλο της στις «Μεγάλες Προσδοκίες». Σύντομα, όμως, μας φανέρωσε το γλυκανάλατο του χαρακτήρα της με το νωχελικό παίξιμο της και την αδιάφορη παρουσία της που για χρόνια ήταν τόσο ακριβοθώρητη και αδιάφορη.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Γιατί η Gwyneth έκρυβε πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο μία ακραία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Πρώτα παντρεύτηκε το rock star και frontman των Coldplay, Chris Martin. Μετά ονόμασε το πρώτο της παιδί Apple αφήνοντας όλους τους fan τους άφωνους. Στη συνέχεια, παράτησε την υποκριτική προσωρινά για να γυρίσει ντοκιμαντέρ μαγειρικής - οδοιπορικό στην Ισπανία που είχε περάσει χρόνο ως φοιτήτρια. Και πέρσι έκανε την μεγάλη έκπληξη με την εμφάνιση της στη σειρά-musical Glee και την performance που έδωσε στα Grammys, η οποία ότι πίσω από αυτό το πρόσωπο κρύβετε μία uber cool rock persona που μπορεί να τραγουδά ακόμα καλύτερα από το να παίζει.

Και αφού πλέον δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Gwyneth είναι uber cool μαμά και celebrity που δεν τη νοιάζει τίποτα συμβατικό, η ίδια μας έκανε περήφανους παραδεχόμενη την πραγματική αλήθεια για την απιστία.

Σε μία συνέντευξη της λοιπόν παραδέχτηκε πως μπορεί να είναι ακραία ρομαντική, αλλά ο ρεαλισμός στη ζωή της της έχει δείξει ότι η μοιχεία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και στους πιο καλοπροαίρετους ανθρώπους και δεν πρέπει να κρίνουμε αυτούς που υποκύπτουν σε τέτοιους πειρασμούς, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε και εμείς θα βρεθούμε σε μία αντίστοιχη κατάσταση όσο σίγουροι και να είμαστε για την αγάπη μας και για τον εαυτό μας.

Δεν ξέρω αν οι γυναίκες που τη θαυμάζουν σοκαριστούν, αλλά ξέρετε πολύ καλά όλες ότι και εσείς, μάλλον, έχετε έρθετε στον πειρασμό να απατήσετε και έχετε συγχωρέσει αντίστοιχα λάθη στους συντρόφους σας οπότε η Gwyneth τόλμησε να πει δημόσια αυτό που λίγες τολμούν να παραδεχτούν δημόσια, ενώ στην πραγματικότητα βιώνουν στη δική τους καθημερινότητα.