Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για πρώτη φορά στο Queen.gr για το γάμο της και δίνει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για πρώτη φορά στο Queen.gr για το γάμο της και δίνει όλες τις λεπτομέρειες.

Τρεις εβδομάδες πριν παντρευτεί, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά μόνο στο Queen.gr.

Σαν κλασικός Kριός, η Αλεξάνδρα βλέπει θετικά τις αλλαγές και δόξα τω θεώ η ζωή της επιφυλάσσει αρκετές. Το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Island, θα πει "δέχομαι" στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη. Η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά πριν 20 χρόνια, όμως έγιναν ζευγάρι τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Οι προσκλήσεις γάμου είναι απλές κάρτες unicef και το ζευγάρι παρακάλεσε αντί για δώρα, οι προσκεκλημένοι να προσφέρουν ένα ποσό στο Νικολοπούλειο ίδρυμα. Δεν το είπαμε, αλλά οι Kριοί επίσης είναι επίσης καλοί και γενναιόδωροι άνθρωποι... Επίσης, μπορεί οι Kριοί να είναι λίγο απείθαρχοι, αλλά είναι πολύ δραστήριοι, έτσι και η Αλεξάνδρα έβαλε στο καθημερινό της πρόγραμμα περίπου ένα 10ωρο τηλεοπτικών γυρισμάτων για την καινούργια καθημερινή σειρά του Mega "Βασιλιάδες" που θα κάνει πρεμιέρα μετά τον Γενάρη.

Λίγες μέρες πριν ντυθεί νύφη -ή κάτι σαν νύφη- μιλάει στο Queen.gr για τα επόμενα σχέδιά της. Και όχι, ο Γιάννης Πάριος δε θα είναι καλεσμένος...

Έχεις το άγχος της νύφης πριν το γάμο;
Δε ξέρω τι είναι το άγχος της νύφης. Ούτε στον πρώτο μου γάμο είχα άγχος. Θέλω μόνο να είναι όλα σωστά οργανωμένα και να περάσουμε όλοι καλά.

Πόσο καιρό έψαχνες για το νυφικό;
Δε θα φορέσω νυφικό.

Και τι θα φορέσεις;
Ένα πολύ όμορφο φόρεμα που είναι δημιουργία των Deux Hommes.

Θα είναι τουλάχιστον λευκό;
Όχι δεν θα είναι λευκό. Θα είναι περίπου στο χρώμα της πούδρας.

Διάβασα κάπου ότι θα είναι 500 άτομα καλεσμένοι. Δεν είναι πολλά δεδομένης της εποχής;
Είναι σαφώς λιγότεροι. Δεν θα είναι καθιστοί. Θα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι με μικρό μπουφέ και ποτά. Θα είναι όλο πολύ χαλαρό και φιλικό.

Θέλεις να κάνεις γρήγορα ένα παιδί;
Εάν έρθει πολύ ευχαρίστως, βεβαίως και θέλω.

Αισθάνεσαι τυχερή ή ανακουφισμένη που φέτος έχεις δουλειά στην τηλεόραση;
Αισθάνομαι τυχερή που γενικά έχω δουλειά. Δεν έχει σημασία αν είναι στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Δουλειά να είναι. Και ξέρεις δεν έχει να κάνει μόνο με την αμοιβή αλλά και με τη δημιουργικότητα. Είναι σημαντικό αν είσαι καλλιτέχνης να μπορείς να βρίσκεις έναν τρόπο να εκφραστείς.

Πόσες παραχωρήσεις έκανες όσον αφορά στον μισθό σου;
Έκανα σημαντικές παραχωρήσεις δεν στο κρύβω, όπως όλος ο κόσμος άλλωστε.

Εύχεσαι το σίριαλ να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια;
Ο αρχικός προγραμματισμός είναι για μια σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Έχεις την οικονομική δυνατότητα να μείνεις μια σεζόν χωρίς να δουλέψεις;
Όχι. Παλαιότερα που είχαμε καλύτερες αμοιβές είχαμε τη δυνατότητα να μείνουμε μια σεζόν εκτός δουλειάς. Δεν ισχύει πλέον αυτό. Βεβαία, παρόλο που έχουν αλλάξει τα δεδομένα, όσο μπορώ και όσο επιτρέπεται προσπαθώ να επιλέγω.

Πολλοί συνάδελφοί σου πηγαίνουν να δουλέψουν στην Κύπρο. Εσύ θα το έκανες;
Αυτή τη στιγμή έχω δουλειά. Αν δεν είχα και μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση φυσικά και θα πήγαινα.

Βλέπεις το "εναλλακτικό" δελτίο ειδήσεων του Star ή των άλλων καναλιών;
Δε βλέπω καθόλου ειδήσεις στην τηλεόραση. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να παθαίνει κατάθλιψη και πανικό από τα δελτία, οπότε ενημερώνομαι από τις εφημερίδες και διάφορα site.

Τελευταία τι έκοψες λόγω κρίσης;
Ποτέ δεν έκανα τρομερές σπατάλες στο παρελθόν, αλλά εξαφανίστηκε η παρόρμηση στα ψώνια. Αυτό που λέγαμε παλιά "Α τι ωραίο αυτό να το πάρω τώρα" το έχω ξεχάσει. Κατά τα άλλα προσπαθώ να κάνω προγραμματισμό ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες. Ό,τι κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος δηλαδή.

Αν ήσουν 21 θα σκεφτόσουν σοβαρά να φύγεις στο εξωτερικό;
Εννοείται. Πολύ εύκολα. Όταν ήμουν 25 το είχα ξανασκεφτεί αλλά στη δουλειά μας τα 25 είναι ήδη μεγάλη ηλικία να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό. Εκεί πρέπει να ξεκινήσεις από τα 18. Ανεξαρτήτως δουλειάς πάντως, αν ήμουν 21 θα έφευγα χωρίς δεύτερη σκέψη.