Colin Farrell

Colin Farrell

Αγαπημένος των γυναικών για το σεξαπίλ και το ταλέντο του.

Ο Colin James Farrell γεννήθηκε στο Δουβλίνο, με πατέρα και θείο ποδοσφαιριστές. Από μικρός παρακολουθούσε μαθήματα χορού όμως η φιλοδοξία του ήταν να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο ποδόσφαιρο.

Οι γονείς του τον έστειλαν σε ιδιωτικό σχολείο όμως εκείνος προτίμησε το κάπνισμα, το ποτό, και το κυνήγι κοριτσιών. Κάποια στιγμή έφυγε για την Αυστραλία, όπου γνώρισε τον φωτογράφο Stuart Campbell και μέσω αυτού συστήθηκε στο The Performance Place στο Sydney με αποτέλεσμα να εθιστεί γρήγορα στην ηθοποιία.

Το 1996 ο Colin γράφεται στο Gaiety School of Drama και εκεί κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία «The Disappearance Of Finbar» καθώς και σε διάφορα διαφημιστικά σποτ. Μπαίνει σε θεατρικές παραγωγές, σε μια εκ των οποίων τον προσέχει ο Kevin Spacey και τον συστήνει στους παραγωγούς της επόμενης ταινίας του με τίτλο «The War Zone» (1999). Από το Λος Άντζελες πλέον, οι επιτυχίες έρχονται η μια μετά την άλλη... «American Outlaws», «Minority Report», «Daredevil», «Intermission», «In Bruges», «London Boulebard» ενώ στο «Alexander» (για το οποίο παρεξηγήθηκε και από μια μερίδα του κόσμου) υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο σε μια επική παραγωγή του Oliver Stone.

Ένας ηθοποιός που αγαπάμε γιατί είναι άτακτος, ατίθασος, σέξυ και πολύ αυθεντικός.