Ryan Gosling: Αναλύοντας το στυλ του πιο κομψού άντρα

Ryan Gosling: Αναλύοντας το στυλ του πιο κομψού άντρα

Δεν είναι μόνο το ταλέντο που ξεχωρίζει στο Ryan Gosling, αλλά και η αψεγάδιαστη αισθητική του που διακρίνουμε στο στυλ του.

O Ryan Gosling δεν είναι τόσο ψηλός, είναι πολύ καλός και έχει τις χάρες όλες, θα μας τραγούδαγαν αοιδοί του ελληνικού πενταγράμμου αν έπρεπε να τον χαρακτηρίσουν. Ανάμεσα σε αυτές τις χάρες είναι και αυτή του στυλ που όπως φαίνεται ο Ryan κατέχει σε απόλυτο βαθμό. Από το κόκκινο χαλί μέχρι τις εμφανίσεις του στο δρόμο ο Ryan φαίνεται να είναι ο άντρας πρότυπο των 10s όσον αφορά στο ντύσιμο. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι ακροβατεί μεταξύ hipster και κλασικού, ενώ ο χαρακτηρισμός ακομπλεξάριστο είναι σίγουρα κάτι που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις του.

Η πρώιμη περίοδος των εμφανίσεων του (λίγο μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Young Hercules) χαρακτηρίζεται από graphic t-shirts και πολιτικοποιημένα motos συνδυασμένα με κλασικά παππουδίστικα vintage blazer. Μετά την επιτυχία του στο Ημερολόγιο εθίζεται στα vintage like κοστούμια στα οποία τολμά σε έντονες αποχρώσεις όπως βουργουνδί και navy blue, με τέλειο στενό fitting και συνοδεία γιλέκου. Η κομψότητα και η εκκεντρικότητα με μία κάποια συστολή είναι ο στόχος του που πάντα πετυχαίνει στα κόκκινα χαλιά και τις επίσημες εμφανίσεις του, χωρίς να γίνεται ένα με τη μάζα των άλλων ανδρών πρωταγωνιστών.

Στις casual εμφανίσεις τους αγαπά τα chinos, τα lace up παπούτσια, τα brogues και τα dessert boots, που συνδυάζει πάντα με tank tops και λιτά t-shirts σε μία εικόνα που παραπέμπει σε μοντέρνο James Dean.

Τα μαλλιά του και το grooming του παραπέμπουν σε 50s και 60s αναφορές που ολοκληρώνουν την εικόνα του πιο καλοντυμένου ηθοποιού που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αν πείσετε και τους συντρόφους σας να ντύνονται έτσι σίγουρα θα κερδίσετε πόντους στον αγώνα του πιο στυλάτου ζευγαριού έτσι δεν έχετε παρά να τους δείχνεται συνεχώς φωτογραφίες του Ryan.