Ο πρώην της Rihanna, Chris Brown και οι gay φήμες

Ο πρώην της Rihanna, Chris Brown και οι gay φήμες

Έχει βουήξει το twitter ότι ο Chris Brown σύναψε σχέση με ανερχόμενο τραγουδιστή. Είναι τελικά αλήθεια;

Με δέος διαβάσαμε την ανάρτηση του γνωστού gossip blog, the superficial, που αποκαλύπτει ότι ο Chris Brown έχει συνευρεθεί ερωτικά με έναν άντρα, ανερχόμενο αστέρι της μουσικής.

Ο δεύτερος έβγαλε στο διαδίκτυο κάποιες print screen φωτογραφίες από direct messages που αντάλλασσαν οι δύο άντρες στο twitter, οι οποίες αποδεικνύουν ότι δύο σύναψαν ερωτική σχέση και μάλιστα ότι ο Chris το απήλαυσε δεόντως.

Η μεριά Brown τα αρνήθηκε όλα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μοντάζ των φωτογραφιών και ότι ποτέ δεν ανταλλάχθηκαν αυτά τα μηνύματα, ενώ ο υποτιθέμενος ερωτικός σύντροφος του Chris τον κάλεσε να βγει από τη ντουλάπα.

Δεν ξέρουμε αν κάτι από αυτό το σκάνδαλο είναι αλήθεια, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να σταματήσει η καραμέλα με την ερωτική ζωή των διασήμων. Καθένας κάτι ό,τι θέλει στο κρεβάτι του και δεν είναι υποχρεωμένος να το ανακοινώνει δημόσια.

Αν στο μέλλον, βέβαια, αποδειχτεί κάτι τέτοιο για τις προτιμήσεις του κύριου Brown, το μόνο που έχουμε να πούμε πως ελπίζουμε να μην ήταν αυτός ο λόγος που χτύπαγε την αγαπημένη μας Rihanna. Γιατί αν έχετε κόμπλεξ και είστε αναποφάσιστοι με τη δική σας σεξουαλικότητα κύριοι μην το βγάζετε στις συντρόφους σας. Γενικά μιλάμε...