Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στο Queen.gr για το γάμο, τη Μενεγάκη και τη νέα συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στο Queen.gr για το γάμο, τη Μενεγάκη και τη νέα συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Ζαρίφη δίνει στο Queen.gr την πρώτη της καταιγιστική συνέντευξη μετά τη συμφωνία με τον ΑΝΤ1.

Αν είχε καλή φωνή θα μπορούσε να είναι η Ελληνίδα Bette Midler. Άνετη, πληθωρική, αστεία και έξυπνη με θανατηφόρα ατάκα. Ανάμεσα στα ρεπορτάζ και τις έρευνες που αναγκάστηκε να κάνει στις πρώτες δημοσιογραφικές της δουλειές, η Κατερίνα ανακάλυψε πως να βγάζει εύκολα χρήματα: με το να κάνει τους άλλους να γελούν.
Άλλωστε ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανούς κωμικούς, ο Jerry Seinfeld έχει εξηγήσει ποια είναι τα στάδια της κωμωδίας... κάνε τους φίλους να γελούν, κάνε τους ξένους να γελούν και να πληρώνεσαι κάνοντας τους ξένους να γελούν.

Ενώ η Ναταλία είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετείχες στο "Μες την καλή χαρά" εσύ υπέγραψες με τον ΑΝΤ-1. Τι συνέβη; Διάλεξες το καλύτερο σενάριο για σένα ή είναι αλλιώς τα πράγματα;
Στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, σίγουρος κάποιος για τη συμμετοχή του σε μια εκπομπή θα είναι μόνο όταν βάλει μικρόφωνο και ακούσει τους τίτλους αρχής. Υπήρξε όντως κουβέντα με το "Μες την καλή Χαρά" αλλά δεν υπήρξε υπογραφή. Χαίρομαι γιατί τελικά η έκβαση ήταν θετική αφού έκλεισε η συνεργασία με το πρωινό του ΑΝΤ1.

Πως όμως είπες ναι σε ένα κανάλι που σε απέλυσε μέσα σε τρεις μήνες; Γιατί πιστεύεις ότι δε θα το ξανακάνει;
Μέχρι στιγμής δεν έχω απολυθεί από κανάλι. Έχω τελειώσει συνεργασίες, αλλά απόλυση στο πετσί μου ακόμα δεν έχω ζήσει.

Σε ένα blog διάβασα ότι "η Κατερίνα Ζαρίφη σε ό,τι συμμετείχε κόπηκε". Πώς το σχολιάζεις;
Θα το στεναχωρήσω το blog άλλα αυτό το δήλωσα η ίδια στον Πέτρο Κωστόπουλο κάνοντας πλάκα. Μάλλον όμως είναι λίγο παραπληροφόρηση σαν ατάκα αφού οι περισσότερες εκπομπές που συμμετείχα είναι ακόμα στον αέρα.

Έγραψαν για την εκπομπή της Νικολέτας ότι: "Το μόνο που σκέφτονται είναι να κατεβάσουν το ντεκολτέ της Ράλλη για να τσιμπήσουν κάνα λιγούρη!" Πώς το σχολιάζεις;
Είμαι άνθρωπος που δέχτηκα δριμύ κατηγορώ για παλαιότερη προσπάθεια μου και πίστεψε με, το να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τόσο σύντομα μια κοπέλα που τώρα ξεκινά δείχνει νταμιτζάνες κακεντρέχειας. Είναι πολύ νωρίς για νικητές και ηττημένους.

Θεωρείς ότι η Ελένη Μενεγάκη υποβαθμίστηκε ή αναβαθμίστηκε με τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σταθερή τηλεοπτική αξία. Είναι στην πεντάδα των γυναικών που μπορεί να γράψει στην ταυτότητα της «επάγγελμα Παρουσιάστρια». Την είδα και μου άρεσε πολύ, άλλα όπως και η ίδια λέει, η τηλεοπτική σεζόν είναι μαραθώνιος όχι αγώνας ταχύτητας. Εμένα πάντως το ότι άλλαξε ζώνη μου άρεσε πολύ σαν κίνηση καριέρας.

Για άλλη μια χρόνια μείναμε αρκετοί τηλεαστέρες εκτός. Δίκαια ή άδικα πιστεύεις;
Δυστυχώς το ίδιο το μέσο δεν μπορεί να αντέξει το οικονομικό φορτίο από ένα καράβι τηλεστάρ με παράλογες αμοιβές και επίσης είναι πολύ λίγες οι εκπομπές και οι παραγωγές. Δεν είναι δίκαιο ή άδικο, είναι η σκληρή πραγματικότητα που όμως μπορεί και να έχει και θετική έκβαση: το τέλος της υπερεκτίμησης των τηλεοπτικών ανθρώπων.

Η τηλεκριτικός Aφροδίτη Γραμμέλη έγραψε: "Για να ταυτιστείς με τις παρουσιάστριες του «ΜΙΛΑ» θα πρέπει να έχεις μετατοπίσει το κέντρο βάρους της ζωής σου σε κάποια πίστα, κάτω από μια κάσκα κομμωτηρίου ή απέναντι από τον καθρέφτη σου". Η γνώμη σου;
Δυστυχώς δεν έχω δει το "ΜΙΛΑ" ούτε μια φορά γιατί συμπίπτει με την εκπομπή μας με τον Νίκο Παπαδάκη στον Ρυθμό 949. Πάντως ως μονάδες η καθεμία έχει να μας πει κάτι. Δεν έχω καταφέρει να δω το πάντρεμα. Συνήθως όμως οι εκπομπές με ποικιλία προσωπικοτήτων και χαρακτήρων θέλουν το χρόνο τους.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ζήτησες δανεικά και από ποιόν;
Τον προηγούμενο μήνα από τη μαμά μου, διότι η Ελληνίδα μάνα πάντα έχει ένα κρυμμένο αποθεματικό για το σπάταλο παιδί της.

Πότε ζήτησαν από σένα δανεικά; Τα έδωσες;
Κατά καιρούς έχω δώσει μια περιουσία σε δανεικά και αγορίστικα. Έχω την χειρότερη σχέση με το χρήμα και είμαι μονίμως άφραγκη!

Κάνεις Google τον εαυτό σου;
Καλέ πιο σχιζοφρενικό πράγμα δεν έχω ακούσει. Να ψάχνεις να βρεις τον εαυτό σου στο διαδίκτυο. Φτου φτου και μακριά από εμάς.

Αν ένα gay ζευγάρι σου έλεγε ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί τι θα το συμβούλευες;
Τα ζευγάρια εγώ τα κατηγοριοποιώ σε ζευγάρια αγάπης, συμβιβασμού και μίσους. Οποιοδήποτε ζευγάρι αγάπης μπορεί να δώσει μια ισορροπημένη ζωή σε ένα παιδί είναι για μένα δώρο Θεού.

Συζείτε με το νέο σου αγαπημένο ή όχι ακόμη;
(γέλια) όχι όχι όχι!

Σε πιέζουν οι γονείς σου για ένα γάμο ή για ένα παιδί; Και αν ναι πως αντιδράς;
Ότι το θέλουν το νυφικό τούρτα, το γλεντοκόπι στη Θήβα και το εγγόνι με το όνομά τους το θέλουν, άλλα έχουν καταλάβει ότι με αυτή την κόρη το όλο σκηνικό θ' αργήσει και ότι αν συμβεί θα έχει σίγουρο μόνο το... φαγοπότι!