Σαμαράς VS Σαμαράς!

Σαμαράς VS Σαμαράς!

Η Χριστίνα Πολίτη εξομολογείται την αγάπη της για ένα Σαμαρά. Ποιον όμως;

Kαι οι δύο ασχολούνται με τα κουρέματα.. Και οι δύο απασχολούν. Η μόνη διαφορά είναι πως οι ρόλοι τους ανατράπηκαν και καταντήσαμε και να θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε τον Τρύφωνα αντί για τον Αντώνη. Ο Αντώνης διακόπτει μονίμως τις πρωινές εκπομπές για να περπατάει με την κουστωδία μου και να μιλάει με παύσεις στον πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας τα ίδια και τα ίδια.

Ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί... Το πιο ανησυχητικό είναι που δεν καταλαβαίνω και τι λένε. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάνε με αυτή την ηλίθια ξύλινη σοβαροφάνεια που κάνουν το Σαρκοζί και τους όμοιους του να φαντάζουν τέρατα επικοινωνίας κάτι σαν τον Larry King.

Ο Τρύφωνας από την άλλη, παρόλη την εξτραβαγκάνζα όλης της οντότητάς του, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, είναι αληθινός και τον λατρεύει η νεολαία. Τα πάντα στη χώρα μας έχουν ανατραπεί και μπορούμε πια να πούμε πως οι εμείς του lifestyle που μονίμως είχαμε την ενοχή του ανάλαφρου επαγγέλματός μας φαντάζουμε πολύ πιο αξιόπιστοι και ειλικρινείς από τους ανελέητα φιλόδοξους πολιτικούς που πολεμούν για να γίνουν κεντρικοί παρουσιαστές στην πιο άναρχη και ακαταλαβίστικη εκπομπή που δεν είναι άλλη από τη διακυβέρνηση της κατακαημένης ωραίας χώρας μας...