Eπώνυμοι και άπιστοι!

Eπώνυμοι και άπιστοι!

Τι συνέβη τελικά και ήρθε το τέλος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ορέστη Τζιόβα

Μία κλισέ ερώτηση που κάνουν δημοσιογράφοι σε "διάσημα" ζευγάρια είναι αν θα συγχωρούσαν την απιστία. Όλοι κάνουν τους άνετους όταν, κακά τα ψέματα γνωρίζουμε πως όταν αρχίσουν τα τερτίπια ξεκινάει ένα μεγάλο κακό. Και γαργάρα να το κάνεις θα βγει σε κάποια δύσκολη στιγμή.

Το κακό λοιπόν καλύτερα να κόβεται από τη ρίζα και στην καλύτερη περίπτωση να υπάρχει ένα break. Εκτός αν είσαι παχύδερμο , φιλόσοφος, μηδενιστής ή δεν σε ενδιαφέρει το ταίρι σου. Εμείς που γράφουμε και "ασχολούμαστε" με τους επώνυμους αλλά παραμένουμε παρατηρητές πολλά ακούμε και βλέπουμε και- σχεδόν- τίποτα δε λέμε.

Πάντως όσον αφορά το τέλος της σχέσης Ορέστη Τζιόβα και Κατερίνας Παπουτσάκη που είναι και ο χωρισμός talk of the town αυτές τις ημέρες, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και πριν καταλογίσουμε την ευθύνη στη συντέκνισσα με το φλογερό παρελθόν να πούμε πως μάλλον ο γοητευτικός πρωταγωνιστής βγήκε αλανιάρης - εξού και τα δάκρυα και οι τύψεις.

Έτσι έμαθα από έμπιστο άνθρωπο. Άλλο αν νομίζω πως αυτή η σχέση δεν έχει τελειώσει. Πολλές ωραιότατες γυναίκες έχουν απατηθεί πολλάκις , ίσως και περισσότερο από τις "κοινές" θνητές. Από τη Ζωή Λάσκαρη και τη Μπριζίτ Μπαρντό μέχρι τη Ρίτα Χέιγουορθ που είχε πει το κλασικό: «Όλοι πέφτουν στο κρεβάτι με τη Gilda και ξυπνάνε μαζί μου»...