John Malkovich

John Malkovich

O πιο ώριμος και γοητευτικός άνδρας του Hollywood.

Ο John Gavin Malkovich γεννήθηκε στο Illinois και σπούδασε περιβαλλοντικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Illinois. Άρχισε να δείχνει την προτίμησή του για την ηθοποιία από νωρίς, ξοδεύοντας όλο και περισσότερο χρόνο στο δραματικό τμήμα της σχολής, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στο Illinois State όπου είχε πολύ καλό δραματικό τμήμα.

Έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη το 1981 με το «Places in The Heart» όπου και κέρδισε υποψηφιότητα για Oscar. Ένα χρόνο αργότερα πρωταγωνιστεί στο «The Killing Fields» ενώ ακολουθούν τα «Empire of the Sun» (1987), «Miles from Home» (1988), «Queens Logic» (1991), «Alive» (1993). Στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο γοητευτικός ηθοποιός, αν και παντρεμένος, άρχισε να βγαίνει με την Michelle Pfeiffer. Παράλληλα συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία και συνεχίζει με εξαιρετικές εμφανίσεις στις ταινίες «Mulholland Falls», «Mary Reilly» και «Portrait of a Lady», «Man in the Iron Mask», «Rounders», «Being John Malkovich», «Ripley's Game», «Johnny English», «Art School Confidential» και «13 French Street».

Οι ρόλοι που επιλέγει, η προσωπικότητά του, το βλέμμα του, οι εκφράσεις του, το ταλέντο του.. όλα αυτά είναι ξεχωριστά στοιχεία του. Ο John Malkovich είναι ένας και μοναδικός.