Το μυστήριο της κίτρινης γόβας!

Το μυστήριο της κίτρινης γόβας!

Η Χριστίνα Πολίτη γράφει για τις κίτρινες γόβες της που κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων των γυναικών.

Πριν λίγες ημέρες πήγα καλεσμένη στο "Μες την Καλή Χαρά". Με τη Ναταλία Γερμανού εδώ και πάρα πολύ καιρό ονειρευόμασταν τη συνάντηση των σκύλων μας στο πλατό. Έτσι Σάββατο πρωί πήρα το παγκ μου, το Ρόμπι -το λες και τρίτο μου παιδί- άρον άρον να ανηφορίσουμε προς Alpha.

Για κακή μου τύχη ο Ρόμπι έκανε εμφάνιση στο στούντιο λίγο μετά τη μαγειρική και τοποθετήθηκε μπροστά σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά. Αφηνίασε, άρχισε να γαβγίζει, τα τσιρίζει παγκίστικα και άλλα εξευτελιστικά που γκρέμισαν τα όνειρά μας για τη glam τηλεοπτική του εμφάνιση.

Κι εκεί που το εφέ του παγκ έσβησε την παράσταση ξάφνου έκλεψαν οι κίτρινες φλούο γόβες μου που έγιναν talk of the town τουλάχιστον στο «Δέστε τους», στο twitter και στο email μου. Όταν τις πρωτοείδε ο άντρας μου με έκραξε όμως εγώ τις ερωτεύτηκα ακαριαία εξού και τις κουβάλησα από το Λονδίνο. Να πω τι μάρκα ή να μην την πω; Θα γυρνάμε όλες με φλούο γόβες με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία Ηλιάκη; Να διαφημίσω τον Άγγλο σχεδιαστή χωρίς λόγο και αιτία; Να το πάρει το ποτάμι; Ας κρατήσω το υπερφίαλο αυτό στυλιστικό μυστήριο και να πω πως αυτές τις Daisy Duck τύπου γόβες τις έχω και σε κόκκινες.

Θα παίξω το quiz στο cosmopoliti blog μου αλλά και εδώ! Οι λάτρεις της μόδας μαντέψτε λοιπόν. Η απάντηση την επόμενη εβδομάδα. Είμαι συντηρητικό στο ντύσιμο άτομο αλλά στα παπούτσια δεν έχω όρια . Δύσκολες ξε-δύσκολες εποχές εμείς οι γυναίκες θα έχουμε πάντα αδυναμία στα ωραία αξεσουάρ..