Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στο Queen.gr: "Μπορεί στο μέλλον να μείνω και σε κελί"

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στο Queen.gr: "Μπορεί στο μέλλον να μείνω και σε κελί"

Ιδιαίτερη και πολυσυζητημένη προσωπικότητα, ο Λάκης Γαβαλάς δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διάθεση ενός ανθρώπου, ειδικά όταν μιλάει με ένα ιδιότυπο χιούμορ που μερικές φορές γίνεται σουρεαλιστικό. Έτσι όμως είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Ένας άνθρωπος larger than life, ένας άνθρωπος καρτούν. Και σαν καρτούν μπορεί να πει, ως μια άλλη Jessica Rabbit: "Δεν φταίω εγώ, έτσι με σχεδίασαν".

Θα είστε fab4 αντί για fab5 από δω και στο εξής;
Το αμερικάνικο concept δεν είχε πέντε αλλά τέσσερα άτομα και νομίζω ότι έτσι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή.

Σας έχουν μιλήσει από το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής;
Είμαστε τέσσερις και κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε και guest καλεσμένους. Από την αρχή είχαμε μιλήσει για 13 επεισόδια και δεν έχει αλλάξει τίποτε σε αυτό. Ο Ant-1 θέλει μια ήρεμη συνεργασία. Έχουμε κάνει 7 και μας απομένουν άλλα 6 γυρίσματα.

Μίλησες με Ηλία Ψινάκη μετά την αποχώρηση;
Μόνο την ημέρα που αποχώρησε. Εγώ είμαι στο team γιατί χωρίς εμένα δεν θα μπορούσε να γίνει σωστά η σύνθεση. Όχι χωρίς εμένα τον Λάκη Γαβαλά, αλλά χωρίς τον ενδυματολόγο. Από την εικόνα του και από το στιλ του αλλάζει ένας άνθρωπος..

Ήταν υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "αηδία" του Ηλία για το show;
Δεν ήταν μόνο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, αλλά ήταν υπερβολικό το φέρσιμο. Το να αποκαλέσεις κάτι αηδία είναι υπερβολή από μόνο του. Το αστείο αυτό δεν του έκατσε καλά του Ηλία.

Πήγες να δείτε τον Τρύφωνα στο θέατρο;
Ναι βέβαια τον είδα. Ήμουν πριν στην Χαλκίδα, ήπια τα ουζάκια μου, είχα καλή διάθεση και η μέρα τέλειωσε με επίσης καλή διάθεση.

Πιστεύεις ότι έχει μέλλον σαν ηθοποιός;
Εγώ δεν είμαι κριτικός για να το γνωρίζω αυτό, αλλά ο Τρύφωνας εξαργυρώνει την επιτυχία του με το καλύτερο τίμημα. Μακάρι ο κόσμος να θέλει αυτό το πρότυπο και αυτό το χιούμορ, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ. Άτομα τόσο έντονα και όσο προβεβλημένα από την υπερέκθεση, νομίζω ότι το ίδιο το σύστημα τους πετάει έξω.

Καταρχήν θέλει θάρρος το γεγονός ότι δεν κρύβεσαι άλλα βγαίνεις και μιλάς για τη σύλληψή σου..
Κρύβονται οι πολιτικοί, δεν μπορούν κρύβονται και οι επιχειρηματίες, που επένδυσαν όλη τους τη ζωή στη δουλειά. Άλλωστε ένα πιόνι ήμουν.

Πώς ένιωσες όταν σου έβαλαν χειροπέδες;
Δεν ήταν αστεία αυτή στιγμή καθόλου.

Όντως ζεις σε ένα σπίτι 60 τετραγωνικών;
Ακριβώς και ζω πλέον πιο ευτυχισμένος από ποτέ, άλλωστε δεν ξέρεις, μπορεί αργότερα να μείνω και σε μικρότερο;

Πόσο μικρότερο από 60 τετραγωνικά;
Μπορεί να είναι ένα κελί.

Νοσταλγείς την προηγούμενη εποχή;
Καθόλου, ζω την κάθε ημέρα και δεν νοσταλγώ τίποτε. Αν στη ζωή μου νοσταλγούσα το παρελθόν θα ήμουν ακόμη στο RΑΙ και θα είχα μείνει να χορεύω στα show της Ραφαέλα Καρά και να έλεγα αστεία στις παρέες μου. Τώρα θέλω να μιλάω στις παρέες μου και να προβληματίζονται. Άλλωστε εμένα η μοναξιά μου ήταν η μεγαλύτερη ερωμένη μου πάντα.

Πόσες Hermes τσάντες έχεις;
Αυτή που χρησιμοποιώ τώρα είναι η καλύτερη, άλλωστε έχω σχεδιάσει τέσσερα μοντέλα για τις τσάντες Hermes και επομένως η υπογραφή μου θα μείνει για πάντα στον οίκο.

Να και κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό;
Δεν έχω σχεδιάσει μόνο μοντέλα για τσάντες έχω σχεδιάσει και κοσμήματα, αλλά ο κόσμος για το μόνο κόσμημα που ενδιαφέρεται είναι αν μου πήγαιναν ή όχι οι χειροπέδες. Έτσι όμως είναι το ανθρώπινο είδος. Όσο σε αγαπάει σου δίνει το χέρι και πριν ακόμη το καταλάβεις σε κατασπαράζει.

Πότε έδωσες λεφτά σε φιλανθρωπίες τελευταία φορά;
Χθες σε ένα άνθρωπο χωρίς χέρι στο φανάρι και επίσης στα διόδια Αθηνών Λαμίας, γιατί μόνο ως φιλανθρωπίας μπορώ να το εκλάβω αυτό.

Βλέπεις δελτία ειδήσεων;
Βεβαία όταν έχω χρόνο. Άλλωστε είμαι TV persona και πρέπει να ενημερώνομαι. Τώρα όμως που συμμετέχω και σε τηλεοπτική εκπομπή βλέπω τα πάντα σκηνοθετικά, έτσι βλέπω και τις ειδήσεις.

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον σου;
Ναι φυσικά και είμαι. Εγώ δεν έχω παιδιά και οικογένεια, για να με παίρνει τηλέφωνο καθηγητής τους ή ο προπονητής τους –γιατί αν είχα παιδιά θα ήταν σίγουρα αθλητές. Δεν έχω στρες και ευθύνη παρά μόνο για τον εαυτό μου και νομίζω τα καταφέρνω μια χαρά. Δεν έχω προβλήματα.