Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ένας συγκλονιστικός νέος ηθοποιός.

Είναι από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του αμερικανικού σινεμά... μέχρι και διάδοχο του Robert De Niro τον έχουν αποκαλέσει.

Ο Ryan Gosling γεννήθηκε στον Καναδά. Σε ηλικία εννέα χρόνων πήρε μέρος στο «Mickey Mouse Club», ένα τηλεοπτικό show στο κανάλι της Disney μαζί με τους συνομήλικούς του Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake. Η φήμη του εξαπλώθηκε μετά τις ταινίες «Remember The Titans», «The Slaughter Rule», «The United States Of Leland», «The Notebook», «Half Nelson» και «The Good Heart». Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει να κάνει εξαιρετικές και πολύ διαφορετικές επιλογές σε ταινίες (πχ. "Drive", "Blue Valentine", "The Ides of March") για τις οποίες λαμβάνει κάθε φορά διθυραμβικές κριτικές.

Ο Gosling είναι επίσης ενεργό μέλος ενός συλλόγου που προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά που πάσχουν από Aids, ενώ δηλώνει ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των ζωών. Το τελευταίο διάστημα έχει ερωτευτεί την Eva Mendes, με την οποία κυκλοφορεί χεράκι-χεράκι. Ένα πολυτάλαντο αγόρι που λατρεύουμε και ξεχωρίζουμε στον αφρώδη κόλπο του Hollywood.