Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε στο Queen.gr και μιλά για τον άντρα που την έχει κάνει νιώσει βασίλισσα

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάνει τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε στο Queen.gr και μιλά για τον άντρα που την έχει κάνει νιώσει βασίλισσα

Η Έλενα Παπαβασιλείου μιλά αποκλειστικά για τη ζωή της ως γυναίκα, αλλά και περσόνα της tv.

H Έλενα Παπαβασιλείου μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου είναι η καθημερινή πρωινή συντροφιά των τηλεθεατών στο κανάλι του Alpha απέναντι από καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, το δίδυμο Οικονομέα – Καμπουράκη και του Γιώργου Αυτιά. Το χαμόγελό της, η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ετοιμότητα της να αντιμετωπίσει την επικαιρότητα είναι τα δυνατά πλεονεκτήματα της. Γεννήθηκε στην Γερμανία και από τα 12 της χρόνια έρχεται στην Ελλάδα. Έχει μια αδερφή που υπεραγαπά, και σήμερα μέσα από το Queen.gr αποκαλύπτεται και μοιράζεται μαζί μας μυστικά και αλήθειες από την ζωή της και το πόσο αγαπάει αυτή την ηλεκτρική καρέκλα που υπηρετεί. Είναι και γυναίκα όμως και μιλάει για τα μυστικά της εμφάνισής της που το τελευταίο διάστημα είναι αντικείμενο συζήτησης σε πολλές τηλεοπτικές στήλες. Έχουν ακουστεί πολλά για την σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ αλλά δεν μπαίνει σε διαδικασία να απαντήσει σε φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τι σε φοβίζει στην καθημερινότητά σου μιας και από τις 05.30 οφείλεις να είσαι στο γραφείο;
Φοβάμαι μήπως δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου. Αλήθεια σου λέω. Είναι μεγάλο το άγχος να είμαστε έτοιμοι για την εκπομπή και από το βράδυ που είμαι στο σπίτι μου κοιτάζω να είναι σωστά προγραμματισμένη η ώρα που θα ανοίξω τα ματάκια μου.

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια και νομίζω ότι πλέον νιώθεις πιο καλά στα πατήματά σου τηλεοπτικά;
Ο χώρος της τηλεόρασης είναι μαγικός αλλά το άγνωστο πάντα με φοβίζει. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις που καθημερινά εγώ μαθαίνω να γίνομαι καλύτερη. Είμαι νέο παιδί ακόμη και «φρέσκο» πρόσωπο στην τηλεόραση και η μάθηση είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Η εμφάνιση σου Έλενα πόσο σε έχει βοηθήσει και τι ρόλο παίζει στην εξέλιξη σου;
Η εμφάνιση δεν έχει ένα καλούπι για να πεις πρέπει να είμαι έτσι για να πάω καλά και να είμαι αποδεκτή. Η εικόνα παίζει ένα ρόλο και μέσα από την δική μας εκπομπή θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι και πάντα δροσεροί στο πως παρουσιαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι αποδεκτή. Υπάρχουν και καλές μέρες και κακές στο πως θα παρουσιαστείς. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όταν δεν έχω διάθεση πάντως και είμαι μαζί με την παρέα μου ή στο γραφείο, φοράω τα αθλητικά μου.

Επηρεάζεσαι με την κριτική που θα σου ασκηθεί από την παρέα σου αλλά και τους τηλεκριτικούς στην εμφάνισή σου; Ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα.
Δεν μπορώ να αρέσω σε όλους. Αυτό είναι το σίγουρο! Δεν έχω καταφέρει ακόμη να φτάσω στο σημείο να μην με στεναχωρεί ή να με κάνει να ενοχληθώ με κάτι που θα ακούσω ή θα διαβάσω. Γενικά είμαι ένα άτομο που σκέφτομαι θετικά και προσπαθώ να κάνω καλύτερα τα όποια λάθη ή την όποια κριτική που μπορεί να δεχτώ και τυγχάνει να είναι αρνητική.

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της γυναίκας είναι το shopping therapy. Έχεις προσωπικό στυλίστα ή επιλέγεις μόνη σου αξεσουάρ και ρούχα για την καθημερινότητά σου;
Πηγαίνω και μόνη μου στα μαγαζιά, αλλά θέλω να έχω πάντα μια φίλη μου που θα συνδυάσω μια απογευματινή βόλτα που δυστυχώς είναι πολυτέλεια για μένα με τους ρυθμούς που έχω επιλέξει να έχω στην ζωή μου.

Παζάρια κάνεις όταν θελήσεις να αγοράσεις ένα ακριβό ρούχο;
Και βέβαια θα κοιτάξω την τιμή και θα ψάξω καλύτερα προκειμένου να αγοράσω κάτι που θα με συμφέρει. Μου αρέσει το καλό ντύσιμο όπως και σε κάθε γυναίκα. Δεν θα πάρω το αεροπλάνο να πάω να ψωνίσω στο Μιλάνο και στο Παρίσι αλλά όταν έχω χρόνο και διάθεση επιλέγω με μέτρο το ωραίο. Άλλωστε δεν είναι η τιμή ενδεικτικό του τι μπορεί να μου αρέσει.

Πόσο Queen νιώθεις στην ζωή σου επαγγελματικά και προσωπικά;
Με έχει κάνει να νιώσω «βασίλισσα» άνδρας που για εμένα ήταν πολύ σημαντικός και ένιωσα πολύ όμορφα δίπλα του. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπήσει. Αυτή την περίοδο όμως είναι επιλογή μου να αφοσιώνομαι στην δουλειά μου και μόνο χωρίς να κλείνω την πόρτα σε έναν έρωτα. Επίσης έχω νιώσει όμορφα που ως μαθήτρια, όταν έπαιρνα ένα αριστείο πίστευα ότι κατάφερνα κάτι σημαντικό και ένιωθαν υπερήφανοι οι γονείς μου. Αυτά είναι συστατικά που με έχουν κάνει να νιώσω μια Queen.