Sexy και στα αζήτητα!

Sexy και στα αζήτητα!

Η Χριστίνα Πολίτη πιάνει «κρεβατομουρμούρα» για το  βουτηγμένο στο σέξινες αλλά ανούσιο lifestyle που μας περιτριγυρίζει όλους.

Καιρό χαζεύω τα άβαταρ στα Facebook και στα Twitter. Λένε πολλά για τον άνθρωπο... Παράλληλα και τίποτα. Δεν ξέρω αν έχω γίνει κυνική ή βαρετή αλλά γελάω πολύ με αυτά καταρχήν που έχουν πολλούς κοιλιακούς και κατά δεύτερον αυτά που λογικά αντιπροσωπεύουν θεότητες ομορφιάς και όχι κανονικούς ανθρώπους. Το «σέξι» έχει ριζώσει ανάθεμά το στο υποσυνείδητό μας για τα καλά. Μία φυλή στα κάγκελα! Ίσως το overdose το έχω πάθει από την ανακύκλωση και το εκτενέστατο, λόγω δουλειάς, σερφάρισμα στο internet. Γι' αυτό και πεθαίνω με τα σχόλια του RealCurlySue στο Φωτοντελίριο του σε μπλογκ της Lifo. Εκείνος έχει αναλάβει τους επώνυμους. Μαζί με τα ξερά ενίοτε καίει και τα χλωρά αλλά πάντα τεκμηριωμένα και χωρίς καμιά εμπάθεια. Έχει σουρεαλιστεί κι εκείνου το μυαλό του.

Και να επιστρέψω στο σέξινες. Ποιούς θαυμάζουμε και γιατί θέλουμε να τους μιμηθούμε; Αυτά τα επώνυμα αγόρια με τις φέτες τεχνητών κοιλιακών και τα λάγνα τα ύφη; Ποια τα έχει καψουρευτεί; Αυτές τις σεξοβόμβες με τα ύφη που στάζουν καυτές υποσχέσεις και τα πέτρινα στήθια, ποιος τις συνοδεύει; Εκτός από κάτι φλούφληδες ή κάτι πιστολέρο του γλυκού νερού δε βλέπω καμία εγχώρια «σεξοβόμβα» ή αγριογυναίκα να έχει και την αντίστοιχη προσωπική ζωή.

Αφού πέθανε το υποτιθέμενα ποιοτικό λάιφστάιλ κυβερνάει η ροκιά της γυφτιάς, η απόλυτη τρασαδούρα, το κλόπιράιτ και το τζάμπα self promo. «See me ,Hear me» που τραγουδούσαν και οι Who. Δε θα εμβαθύνω και στις ψεύτικες σελεμπριτοφιλίες, τα εξυπνακίστικα πολιτικά ψαγμένα σχόλια και τις αγαπούλες όλων αυτών των ανθυποστάρς που ζουν σε ένα μικρόκοσμο που πάει με τις σεζόν. Και αυτό δεν ήταν κείμενο, ήταν κρεβατομουρμούρα από έναν άνθρωπο που -προς το παρόν- επιπλέει ως duracell φελός με resistance και αισιοδοξία στα υπερφίαλα νερά της ελληνικής «σόουμπιζ». Πάντα βέβαια απεγνωσμένα αναζητώντας τη Σούζαν...