Μαντόνα Ανίκατε Μάχαν!

Η Χριστίνα Πολίτη εξηγεί γιατί η Madonna δεν θα βγει ποτέ από την μόδα -και τις καρδιές μας.

Πιστεύω όλοι έχετε δει τον χαμό που έχει γίνει για το νέο άλμπουμ της Μαντόνα. Ο τίτλος παραπέμπει σε ναρκωτικό και η θεά στον παλιό καλό και εντελώς σέξι εαυτό της. Μετά από αρκετά ψαξίματα στην εικόνα της τα τελευταία χρόνια κατέληξε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλες. Είναι η βασίλισσα της ποπ και καμία Γκαγκα όσα φιλέτα και να φορέσει στο κεφάλι της δεν πρόκειται να την ξεπεράσει, τελικά, ποτέ. Χωρίς να έχει το ταλέντο μίας Ουίτνει έχει το μυαλό ενός genius image maker διαφημιστή και ένα γούστο που εκλεπτίζεται, μεταλλάσσεται και εθίζει.

image006_copy

Το πως παραμένει στην κορυφή έστω και αν κάνει αποτυχίες σε άλλα χλιαρά της projects είναι ένα ερώτημα. Η απάντηση είναι στο ότι όλοι έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε τη Μαντόνα μας στην κορυφή. Κανείς δε θέλει να δει γερασμένο και αποσυρμένο το είδωλο της νιότης του. Η Μαντόνα σαν προϊόν είναι για τον πλανήτη ότι ήταν η Μέριλιν αλλά με μυαλό. Είναι brand κανονικό και κρατάει σωστά τις ισορροπίες της και σα μητέρα και σα σύζυγος και σαν τεκνατζού. Κρατάει άψογες σχέσεις με τους legendary σχεδιαστές όπως ο Valentino γιατί ξέρει ότι για πάντα πρέπει να παραμένει μούσα.

image005_copy

Κι εμείς θα παραμένουμε νέοι και μοδάτοι όσο εκείνη παραμένει στην κορυφή καταρρίπτοντας όλους τους ανερχόμενους που κατά καιρούς έχει εξουδετερώσει χωρίς να τους σνομπάρει και να τους πολεμάει αλλά με το να τους αβαντάρει και ενίοτε να τους γλωσσοφιλάει.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ