Ryan Reynolds: Αγαπάμε το cool στυλ του άντρα με τους «θανατηφόρους» κοιλιακούς

Ryan Reynolds: Αγαπάμε το cool στυλ του άντρα με τους «θανατηφόρους» κοιλιακούς

Αυτό το διάσημο αγόρι δεν έχει μόνο καλογυμνασμένους κοιλιακούς.

Εσείς που είστε γνώριμες με την έννοια του «hunk alert» θυμάστε τον Ryan Reynolds από το Μακεδονία TV που πρόβαλε τη σειρά «Two guys, a girl and a pizza place» ως τον ξανθούλη νεαρό που ντυνόταν όπως οι Αμερικάνοι έφηβοι με φαρδιά t-shirts για να κρύψει την μπυροκοιλιά του. Τι και αν αυτό είναι το παρελθόν του Ryan που ελάχιστοι θυμούνται, ο Αμερικάνος ηθοποιός φρόντισε να εξελιχθεί σε ένα καρδιοκατακτητή με φουλ six pack από αυτούς που αγαπά το Hollywood να θρέφει.

Αφού λοιπόν άφησε τα t-shirts με τις εξυπνακίστικες ατάκες και έκανε χιλιάδες κοιλιακούς και άλλες παρόμοιες ασκήσεις, φόρεσε τα πρώτα του καλοραμμένα κοστούμια και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της Alanis Morisette ως αρραβωνιαστικός της. Τελικά χώρισε με την τραγουδιάρα, γνώρισε τη Scarlett Johansson, την παντρεύτηκε, χώρισε και με αυτή και αφού του χρέωσαν ένα κάρο δεσμούς, λένε τελικά πως είναι το αγόρι της πρωταγωνίστριας Gossip Girl, Blake Lively.

Και επειδή στην ερωτική του ζωή ο Ryan «σπας καρύδια στους κοιλιακούς του» Reyonolds είναι μάλλον «κακό παιδί» φροντίζει να ντύνεται όσο πιο φλώρικα μπορεί για να παραπλανά τις θαυμάστριες που τον βλέπουν ως womanizer και τελικά να τον εγκρίνει λόγω άψογης και σεμνής εμφάνισης και η μαμά της επόμενης κατάκτησης του. Φορά πολύ συχνά γιλέκα πλεκτά και μη, χαλαρές γραβάτες για να μην φαίνεται πολύ αυστηρός και προτιμά κλασικά χρώματα στο look του. Όταν η περίσταση το απαιτεί ξέρει πως να φορέσει σωστά το αγαπημένο των αντρών leather jacket, ενώ δεν ξεχνά ποτέ τα ρούχα του να αναδεικνύουν το πιο δυνατό του σημείο, το σώμα του. Η άψογη εφαρμογή είναι μάλλον το σημαντικότερο για τον κύριο Reyonolds που περνά πολλές ώρες με γυμναστική για να προλαβαίνει να πηγαίνει σε όλα τα όνειρα των γυναικών. Δείτε το φωτογραφικό υλικό και αφεθείτε στις σκέψεις σας. Οργιάστε άφοβα... Δεν σας βλέπει κανείς.