Γιατί το ανδρικό cast των Avengers μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να δακρύσει από ηδονή;

Γιατί το ανδρικό cast των Avengers μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να δακρύσει από ηδονή;

Ποιος είπε ότι οι ταινίες που εμπνέονται από comics είναι μόνο για άντρες; Δείτε τους άντρες που πρωταγωνιστούν στο Avengers και θα αλλάξετε γνώμη σε χρόνο dt.

Οι Avengers, μία από τις καλύτερες ταινίες-μεταφορά comics στη μεγάλη οθόνη που παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ του Harry Potter για το μεγαλύτερο άνοιγμα τριημέρου στην ιστορία του κινηματογράφου και αν ρίξουμε μία ματιά στο ανδρικό cast τους, καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί άντρες και κυρίως γυναίκες έτρεξαν στις αίθουσες για να απολαύσουν 8 υπέροχα αρσενικά να τα δίνουν όλα στη μάχη των υπερηρώων για τον πλανήτη Γη. Το μυστικό των παραγωγών δεν είναι άλλο από το γνωστό και αγαπημένο «απ'όλα έχει ο μπαξές».

Γιατί αν το καλοσκεφτείτε το cast είναι τόσο θελκτικό που μέχρι και ο Paul Bettany που απλά δίνει τη φωνή του στον υπολογιστή του Iron Man, Jarvis και δεν βλέπουμε πουθενά είναι αρκετός από μόνος του για να δούμε την ταινία. Από τους νεαρούς γόηδες όπως ο Chris Evans στο ρόλο του Captain America και ο Chris Hemsworth στο ρόλο του Thor και τους 30 something και sexy όπως ο bad boy Jeremy Renner στο ρόλο του Hawkeye και ο γοητευτικός Tom Hiddleston στο ρόλο του Loki μέχρι τους αιώνια womanizers όπως ο πνευματώδης Robert Downey Jr στο ρόλο του Iron Man και ο ακαταμάχητος Mark Ruffalo στο ρόλο του Hulk και τον 60 something και hot, Stellan Skarsgard, όλοι οι άνδρες των Avengers αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό τύπο αρσενικού που καλύπτει τα γούστα κάθε γυναίκας. Δείτε τις φωτογραφίες και όσες δεν έχετε τρέξει σε μία κινηματογραφική αίθουσα ήδη, νομίζω ότι θα πειστείτε ότι οι Avengers είναι το must-see blockbuster του καλοκαιριού.