Αποκλειστική συνέντευξη στο Queen.gr: Αντιγόνη Ψυχράμη

Αποκλειστική συνέντευξη στο Queen.gr: Αντιγόνη Ψυχράμη

Το κορίτσι του Σωτήρη Καλλιβάτση είναι η ψύχραιμη δύναμη της φετινής Eurovision.

Λίγες μόνο ώρες μέτα την ανακοίνωση των υποψηφίων τραγουδιών για τον Ελληνικό τελικό της Εurovision η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr για το ενδεχόμενο να μας εκπροσωπήσει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού , για τον ανταγωνισμό με τους άλλους υποψήφιοιυς αλλά και για την μακροχρόνια σχέση της με τον Σωτήρη Καλλιβάτση.

Τελικά υπάρχει μια συνταγή που να σου εξασφαλίσει το εισητήριο για την Eurovision; 'Αλλη χρονιά λένε ότι ειναι οι μπαλάντες άλλη τα χορευτικά κομμάτια φέτος τί είναι;

Εγώ έχω ένα χορευτικό κομμάτι αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει συνταγή. Είναι ανάλογα τι θέλουν να ακούσουν οι έλληνες και κυρίως πώς θα τους ''κάτσει'' το τραγούδι την βραδιά του τελικού. Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό κοινό δεν μπορείς να το ψυχολογήσεις και να καταλάβεις τι θα του άρεσε, είναι περισσότερο της στιγμής η απόφαση για όσους ψηφίζουν.

Όλοι φέτος οι υποψήφιοι είστε παιδιά που έχετε βγει από talent show, κάτι που είχε ενοχλήσει και είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ενοχλεί που κάποιοι σας αντιμετωπίζουν μειονεκτικά;
Θα σου πω για μένα. Εγώ εργαζόμουν στον χώρο, κυρίως σε θεατρικές δουλειές , και πριν να μπω στο Greek Idol. Υπήρχα καλλιτεχνικά και ο κόσμος της δουλειάς με γνώριζε. Το να μπω στο Greek Idol, ήταν απλά ένα βήμα για να δείξω την δουλειά μου σε περισσότερο κόσμο. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι κατακριτέο ή δεν σημαίνει ότι η Αντιγόνη είναι μόνο αυτό , δηλαδή ένα κορίτσι από talent show, γιατί δεν είμαι μόνο αυτό. Και δεν έχω καταλάβει στην τελική που είναι το κακό. Αντί να χαίρονται που δίνετε η ευκαιρία σε νέα παιδιά το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν.

Κάποιοι θα πουν : "Εντάξει, να πάνε τα παιδΙά από τα talent show, αλλά γιατί να κοπεί ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης; Δεν θα μπορούσαν να διαγωνιστούν και αυτοί;".
Κοίτα κάθε χρόνο η ΕΡΤ διαλέγει μέσα από τραγούδια. Φέτος δεν πήγαν τραγούδια πήγαν καλλιτέχνες και κάποιοι δεν έγιναν δεκτοί. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τους λόγους που η ΕΡΤ έκοψε τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες.

Η Βαλάντω και ο Λούκας που είστε συνυποψήφιοι είναι και φίλοι σου . Πώς θα νιώσεις αν βγει ένας από αυτούς και δεν βγεις εσύ;
Θα χαρώ πολύ και στο λεώ πραγματικά. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που ανταγωνίζομαι. Ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα προτερήματα μου και ποια τα μειονεκτήματα μου και έτσι δεν έχω κανένα κόμπλεξ. Αν κατα'ρχήν έγω νιώσω ότι εκείνη την βραδιά δεν ήμουν καλή, δεν θα ήθελα να πάω. Από την άλλη αν τα τραγούδια των παιδιών είναι καλύτερα από το δικό μου μακάρι να πάει ένας από τους δύο τους γιατί στο διαγωνισμό εκπροσωπείς την χώρα σου και όχι τον εαυτό σου.

Προσωπικά πώς είσαι αυτόν τον καιρό; Η σχέση σου με τον Σωτήρη Καλλιβάτση σε τι φάση βρίσκεται;
Είμαι με έναν άνθρωπο που περνάω πολύ καλά και είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Είναι μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Αυτό πως το βιώνεις στην καθημερινότητα σου;
Εγώ γενικά δεν πιστεύω ότι σε μια σχέση παίζει ρόλο η ηλικία αν και πάντα από μικρή οι σχέσεις μου ήταν με μεγαλύτερους άντρες. Γενικά πιστεύω ότι όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο δεν υπάρχει στην ουσία η διαφορά. Τώρα δεν μιλάμε για διαφορές των 20 και 30 χρόνων, γιατί εκεί φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια δυσκολία. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα!

Την ιδέα του γάμου και την δημιουργία οικογένειας πως την βλέπεις;
Υπάρχουν κορίτσια στην ηλικία μου που σκέφτονται νυφικά και μωράκια, αλλά έγω δεν είμαι έτσι. Δεν σκέφτομαι ούτε γάμους ούτε παιδιά. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει να νιώθω ελεύθερη. Εκεί που αναζητώ την ασφάλεια, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου. Ο γάμος και η οικογένεια είναι δεσμευτικά!