Ευγενία Μανωλίδου: Είτε καταρρεύσει, είτε όχι το όσκαρ της ανήκει

Ευγενία Μανωλίδου: Είτε καταρρεύσει, είτε όχι το όσκαρ της ανήκει

Η Ελληνίδα που το Hollywood θα μπορούσε να προσκυνά.

Το master chef τελείωσε και αν και με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες θα ξεχαστούν, η Ευγενία Μανωλίδου, παρουσιάστρια της εκπομπής, θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας και ναι, και στην καρδιά μας. Όταν ο τελικός έφτανε στο peak του η Ευγενία με μια οσκαρική ερμηνεία διατύπωσε μες στην υπερβολή την ατάκα του 2010: «Θα καταρρεύσω» και μετά ανακοίνωσε τον νικητή.

Από κει και πέρα η Ευγενία περνάει στο πάνθεον των Ελλήνων ατακαδόρων. Δεν ξέρω αν το είχε κάνει πρόβα στον καθρέφτη της ή της βγήκε αυθόρμητα, όμως δημιούργησε θύελλα με το ασυναγώνιστο υποκριτικό της ταλέντο και μια διαδικτυακή μανία. Με τουλάχιστον πέντε σελίδες στο facebook με την ατάκα της σαν τίτλο και χιλιάδες θεατές στο διαδίκτυο να βλέπουν και να ξαναβλέπουν το βίντεο με την επίμαχη σκηνή, πρέπει να νιώθει τουλάχιστον ικανοποιημένη.

Ήταν τόσο ωραία καδραρισμένη η Ευγενία στο πλάνο, τόσο καλά μελετημένη η σκηνή, με τα μάτια της παρουσιάστριας να τρεμοπαίζουν έτοιμα να δακρύσουν, που δεν βρίσκω τίποτα μεμπτό. Αφού όλη η τηλεόραση είναι ένα ψέμα, γιατί πρέπει η Ευγενία να καεί στην πυρά που παίρνει την πρωτοβουλία να την περιπαίξει ευθαρσώς; Δεν ανακάλυψε και την Αμερική, αλλά πλέον μπορεί υπερήφανη να επαναπαυτεί στις δάφνες της και να γευτεί τους καρπούς της σκληρής δουλειάς της, γιατί σίγουρα δε θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη για πολύ καιρό. Και δικαίως, γιατί είναι πραγματικά αξεπέραστη σε αυτό που κάνει. Δημιουργεί τάσεις, καθώς σε κάθε παρέα κάποιος «καταρρέει» πια καθημερινά και έχει κάνει το ελληνικό κοινό είτε να την αποθεώνει είτε να αγαπάει να την μισεί. Well done Eugenie.