Sean Connery: Είναι δυνατόν να τον ποθούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας;

Sean Connery: Είναι δυνατόν να τον ποθούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας;

Και όμως είναι...

Θα μείνει πάντα στην ιστορία ως ο αγαπημένος James Bond των φανατικών της σειράς, είναι ακόμα στα 81 του ένας από τους πλέον γοητευτικούς άντρες στον κόσμο και έχει μια ζηλευτή καριέρα που επεκτείνεται σχεδόν σε έξι δεκαετίες. Ο λόγος φυσικά για τον πιο πετυχημένο Σκοτσέζο ηθοποιό όλων των εποχών, Sean Connery.

Μπορεί πλέον ο iconic άντρας να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση κινηματογραφικά δεδομένου ότι έχει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία από το 2003, αλλά ο θρύλος του και το απήχηση του στο ευρύ κοινό που τον αγαπά σφόδρα, δεν φθείρεται ποτέ. Ένα μίνι γκάλοπ στις γυναίκες του περιβάλλοντος σας θα σας πείσει για το αυτονόητο. Ότι δηλαδή ο Sean Connery είναι απόλυτο A-Male εδώ και πολλές δεκαετίες. Οι 20αρες τον βλέπουν σαν τον απόλυτο sugar daddy. Οι 30αρες συγκρίνουν τους συντρόφους τους με αυτόν και συνειδητοποιούν ότι υπολείπονται στα σημεία. Οι 40άρες τον έχουν απωθημένο, ενώ οι γυναίκες σε όλες τις ηλικίες των δεκαετιών που έπονται απλά ξέρουν ότι είναι ο άντρας όνειρο. Το γεγονός είναι ότι ο Sir Sean Connery είναι ο άντρας που δίνει άλλο νόημα στον τίτλο που του έχει κερδίσει με την μακροχρόνια συνεισφορά του στον πολιτισμό.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του άντρα-ειδώλου και σίγουρα θα πείτε μαζί μας ένα ευχαριστώ στη Louis Vuitton που τον έκανε πρόσωπο της καμπάνια της με φόντο τις αγαπημένες του Μπαχάμες μερικές σεζόν πριν. Έτσι να θυμόμαστε για πάντα ότι o Sean είναι ένας ζωντανός θρύλος.