Οχτώ (πιθανοί) λόγοι που ο Matthew McConaughey δεν φορά σχεδόν ποτέ μπλούζα

Οχτώ (πιθανοί) λόγοι που ο Matthew McConaughey δεν φορά σχεδόν ποτέ μπλούζα

Γιατί η φαντασία είναι πιο διασκεδαστική από την πραγματικότητα.

Ο Matthew McConaughey είναι ένας πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood που έχει υπερβολικά καλογυμνασμένο σώμα. Που το ξέρουμε αυτό; Απλά επειδή δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείξει. Δεν τον έχουμε δει ακόμα στο κόκκινο χαλί χωρίς μπλούζα, αλλά είναι ίσως το μοναδικό μέρος που κυκλοφορεί ντυμένος. Σε κάθε άλλη περίπτωση η μπλούζα φαίνεται να είναι ταμπού για τον Matthew. Με αφορμή το Magic Mike χάρη στο οποίο για ακόμα μια φορά τα πετά και on screen κάνουμε μερικά υποθετικά σενάρια για τους λόγους που ο κύριος McConaughey δεν φορά σχεδόν ποτέ t-shirt.

O Matthew έχει κάψες. Δεν θα θέλουμε να είμαστε πικρόχολοι και να γράφουμε χαζοαστεία περί κλιμακτηρίου, αλλά οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι.

O Matthew φοβάται ότι το υποκριτικό του ταλέντο του δεν είναι σημείο αναφοράς όπως οι κοιλιακοί του. Καλά κάνει.

Ο Matthew ήταν ένα παιδί με παραπάνω κιλά που έμπαινε στη θάλασσα με t-shirt. Μετά έγινε κορμάρα και δεν ξαναέβαλε ποτέ μπλούζα. Θα ήταν μια λογική εξήγηση.

Ο Matthew δεν έχει λεφτά να αγοράσει t-shirt. Όσοι πιστεύετε ότι οι μισθοί στο Hollywood δεν περνάνε κρίση, πλανάστε πλάνην οικτράν.

Ο Matthew θέλει όλος ο κόσμος να μάθει να μετρά μέχρι το 6 τουλάχιστον. Το six pack του εξυπηρετεί τον ιερό αυτό σκοπό.

O Matthew δεν μπορεί να ακούει το τραγούδι του Morrissey «You're the one for me, fatty» και θέλει να την «σπάσει» στο Moz.

O Matthew έχει αλλεργία σε κάθε υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ρούχων. Πληροφορίες ότι επιστήμονες κάνουν έρευνες για να εφεύρουν νέα υποαλλεργικά υλικά κρίνονται ανακριβείς.

Ο Matthew και συγκεκριμένα οι κοιλιακοί του λειτουργούν ως αντιπερισπασμός για άλλους celebrity που βρίσκονται στα περίχωρα του L.A. Ελκύουν τους paparazzi και αφήνουν ήσυχους τους άλλους διάσημους γείτονες του.

Διαβάστε επίσης:

Η μαχή του six pack: Ποιος άντρας έχει τους πιο κολασμένους κοιλιακούς;

Πως γιόρτασαν την 4η Ιουλίου οι Αμερικάνοι celebrities

Κοιλιακοί: 3 τρόποι να τους κάνετε αποτελεσματικότερους