Harrison Ford: Ο άντρας που κάνει τους 70άρηδες να φαίνονται sexy

Harrison Ford: Ο άντρας που κάνει τους 70άρηδες να φαίνονται sexy

Ο άντρας που ονειρεύονται εδώ και δεκαετίες οι γυναίκες έγινε πρόσφατα 70. Το πιστεύετε; Κοιτάμε τις φωτογραφίες του και δυσκολευόμαστε, αλλά είναι αλήθεια.

Σκέψου έναν άντρα 70 χρονών. Τον παππού σου; Σωστά σκέφτηκες. Και πως είναι σε γενικές γραμμές; Κατάκοπος, με κοιλίτσα της ηλικίας και μαγκούρα για βοήθημα στην κίνηση; Λίγο πολύ, μέσα πέφτω. Αν όμως είναι αυτή η εικόνα του 70άρη στο μυαλό σου υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να στην αλλάξει σε χρόνο dt. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο Harrison Ford που πρόσφατα έκλεισε τα 70.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που έχει τρία εγγόνια και είναι παντρεμένος με τη 23 χρόνια μικρότερη του Calista Flockhart καταφέρνει ακόμα και τώρα που έχει πατήσει για τα καλά στην τρίτη ηλικία να φαίνεται νέος (σε σχέση με την πραγματική του ηλικία βεβαίως) και σαγηνευτικός. Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι το όνομα του είναι συνυφασμένο στο μυαλό των γυναικών με την περιπέτεια, καθώς όλες στο πρόσωπο του βλέπουν τον Indiana Jones και το Han Solo από την αρχική τριλογία του Star Wars, επηρεάζει τη γενικότερη εικόνα, αλλά ο Harrison είναι ο ορισμός της λαϊκής σοφίας που θέλει μερικούς άντρες να μη γερνούν, απλά ωριμάζουν. Δες το φωτογραφικό υλικό για να θυμηθείς γιατί οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να είχαν μία περιπέτεια (πάσης φύσεως) με το Harrison Ford.

Διαβάστε επίσης:

Το Star Wars παίρνει σάρκα και οστά

Που πήγαν οι super ήρωες;

Ο καλοκάγαθος Shia LaBeouf σκηνοθετεί τον άγριο Marilyn Manson