Πήραν φωτιά τα ύδατα: Ο πιο καυτός κολυμβητής στους Ολυμπιακούς είναι τελικά Γάλλος

Πήραν φωτιά τα ύδατα: Ο πιο καυτός κολυμβητής στους Ολυμπιακούς είναι τελικά Γάλλος

Ψάχνετε τον πιο ωραίο κολυμβητή; Τον βρήκαμε για εσάς.

Αυτοί οι Ολυμπιακοί χαρακτηρίστηκαν από δύο πράγματα και μόνο. Τα σχόλια που προκάλεσε η τελετή έναρξης και η πληθώρα των κολυμβητών που αναστάτωσαν το γυναικείο πληθυσμό. Tom Daley, James Magnussen, Michael Phelps, Ryan Lochte και Camille Lacourt ήταν σίγουρα το "Top 5" των πρωταθλητών που απασχόλησαν περισσότερο με τους κοιλιακούς τους και τα μικροσκοπικά μαγιό τους παρά με τις επιδόσεις τους στα αθλήματα που αγωνίστηκαν. Επειδή, λοιπόν, καμία γυναίκα μεμονωμένα δεν μπόρεσε να επιλέξει ποιος από τους πέντε ήταν αυτός που τέλικα κέρδισε στα 400 μέτρα ελεύθερο της καρδιάς της, εμείς κάναμε ένα μίνι γκάλοπ σε φίλες και γνωστές με φωτογραφίες των πέντε αγοριών. Νικητής, απροσδόκητα, αναδείχθηκε ο Γάλλος Camille Lacourt, που μπορεί να μην είναι και ο πλέον γνωστός κολυμβητής, αλλά είμαστε σίγουροι πως σύντομα η εικόνα του θα αντικαταστήσει κάθε αφίσα με φασολάκια και μελιτζάνες στις κουζίνες των γυναικών.

Ο Γάλλος πρωταθλητής με τα γαλάζια μάτια και το "θανατηφόρο" κορμί που υπάρχει μέχρι και σε εφαρμογή για το iPhone σας (αν θέλετε να τον κουβαλάτε πάντα μαζί σας κάντε κλικ εδώ) έχει προϋπηρεσία ως μοντέλο και κατέχει κάμποσα σε ρεκόρ σε Γαλλία και Ευρώπη. Δεδομένου, βέβαια, ότι δεν κέρδισε κάποιο χρυσό στις πισίνες του Λονδίνου, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως σε ό,τι υπολείπεται στο νερό των Αμερικάνων πρωταθλητών που συναγωνίζεται, το αναπληρώνει άνετα με τη γοητεία του Γάλλου εραστή που εν τέλει είναι και η πραγματική του δύναμη. Γιατί τα ρεκόρ σπάνε ξανά και ξανά, αλλά οι γυναικείες καρδιές δεν χαρίζονται τόσο εύκολα. Εκτός βέβαια, αν τις ζητήσει ο Camille Lacourt. Δείτε το φωτογραφικό και σταματήστε ό,τι κάνετε, γιατί ούτως ή άλλως μετά το σοκ της ομορφιάς του Γάλλου πρωταθλητή θα είναι δύσκολο να συνεχίσετε τις δουλειές σας.

Υ.Γ: Αν πιστεύετε πως ο Αυστραλός James Magnussen άξιζε το τίτλο του πιο καυτού αγοριού στις πισίνες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου θα με βρείτε σύμφωνο μαζί σας και προφανώς θα μοιραζόμαστε και άλλες κοινές απόψεις έτσι μπορείτε να με ακολουθήσετε στο twitter (@cartoondandy)

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί είναι οι μοναδικοί άντρες που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue

Οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες Ολυμπιονίκες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: τα τατουάζ των διάσημων αθλητών