Αυτά τα εναλλακτικά αγόρια ποια celebrity θα τα πρωτοπάρει;

Αυτά τα εναλλακτικά αγόρια ποια celebrity θα τα πρωτοπάρει;

Τα εναλλακτικά sex symbol δεν συγκινούν μόνο κορίτσια που ακούνε Smiths, αλλά και μεγάλες ντίβες του Hollywood.

Ποιος είναι ο άντρας που ονειρεύονται όλες οι γυναίκες; Στέλεχος πολυεθνικής με six pack και sportscar και βίλα στην Εκάλη; Μμμμμμμ, ίσως. Και γιατί αμφιβάλλουμε; Επειδή σε αντίθεση με τη γυναίκα που έχει αυτό το στερεότυπο στο μυαλό της, υπάρχουν διάσημες γυναίκες που ενώ μπορούν να έχουν τέτοιους άντρες προτιμούν εναλλακτικά αγόρια με μπυροκοιλιά, παρελθόν στις μαθηματικές Ολυμπιάδες, λεπτό πορτοφόλι και lifestyle ροκ σταρ ακόμα και αν δεν είναι 18 και έτοιμοι να πάνε στο πανεπιστήμιο.

Πρώτη διδάξασα στο κίνημα αυτό φυσικά η Kate Moss που επί σειρά ετών ήταν ζεύγος με τον Pete Doherty τραγουδιστή της θρυλικής indie μπάντας The Libertines (έχουν διαλυθεί και αυτοί). Ομού είχαν βουλιάξει στα ναρκωτικά και τις καταχρήσεις και έγιναν πρότυπο για κάθε ζευγάρι που ζει έναν αυτοκαστροφικό, αλλά έντονο έρωτα. Η Καιτούλα τελικά τον έδιωξε τον Pete, αλλά δεν πήγε μακρυά και ως άλλη indie μέλισσα πέταξε στο κοντινότερο λουλούδι που στην πραγματικότητα μεταφράζεται ως o Jamie Hince, μέλος των Kills. Τον Jamie δεν τον άφησε αστεφάνωτο και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος από indie αστέρας, έγινε ξάφνου tabloid boy ως ο κύριος Kate Moss. Το παράδειγμα της Kate, χωρίς τα ναρκωτικά βέβαια ακουλούθησε και το super model Lily Aldridge που άφησε τις πασαρέλες για το γόη του αμερικανικού Νότου, γνωστός και ως Caleb Followill, τραγουδιστής των Kings of Leon (μπάντα που έπαψε να είναι άσημη όταν κυκλοφόρησε το Sex on Fire). Νεόκοπες στο club των γυναικών αυτών η Carey Mulligan που παντρεύτηκε τον Marcus Mumford, αγαπημένο indie φλώρο και τραγουδιστή της πετυχημένης (για τα εναλλακτικά δεδομένα) indie μπάντας Mumford and Sons και η Keira Knightley που αρραβωνιάστηκε το James Righton, μέλος των Klaxons, ενός συγκροτήματος που οι hipster λατρέψαμε στο πρώτο τους album και μετά τους βάλαμε ένα Χ, γιατί ο δεύτερος δίσκος ήταν εμπορικός και αδιάφορος. Μπορεί ο κόσμος να γύρισε την πλάτη στο James, η Keira όμως τον ερωτεύτηκε και τον σέρνει σε κάθε γύρισμα μαζί της καθώς είναι αρραβωνιάρης τρόπαιο και σύντομα ο κύριος Knightley.

Σε λίγο πιο εμπορικά μονοπάτια, αλλά με indie καταβολές, κινήθηκαν η Gwyneth Paltrow που πήρε με παπά και με κουμπάρο τον Chris Martin των Coldplay και επειδή έγιναν τελικά πολύ mainstream τελικά ως ζεύγος, ονόμασαν το παιδί τους Apple για να θυμούνται τις εναλλακτικές ρίζες τους, και η Kate Hudson που είναι σύζυγος του Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse (που δεν απολαύσαμε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων γιατί η performance τους όπως και τα πάντα σχετικά με αυτή τη μπάντα ήταν σκέτη ηχορύπανση).

Για να τελειώσει αυτό το αφιέρωμα στα διάσημα κορίτσια που έχουν πέσει θύμα της γοητείας παράξενων, indie αγοριών που λατρεύουν οι φαν του εναλλακτικού ροκ πρέπει για να γράψουμε για τις σχέσεις που έχουν περάσει στην ιστορία καθώς μάλλον τα celebrity κορίτσια άλλαξαν τελικά τροπάρι και αποφάσισαν ότι η πολλή τηγανήτα είναι βαριά για το στομάχι τους και θέλησαν να το ρίξουν στη σαλάτα. Η Helena Christensen (ναι το supermodel των 90s) είχε χρόνια δεσμό με τον Paul Banks των Interpol, αλλά τελικά τον παράτησε για ένα κατά πολύ μικρότερο της, ενώ ο Jack White (από τους White Stripes παλιά, solo τώρα) και η Karen Elson (τραγουδίστρια της folk και διάσημη από σχεδόν κάθε καμπάνια μόδας του περσινού χειμώνα, αλλά ενδεικτικά θα πούμε μούσα του οίκου Lanvin) παντρεύτηκαν, αλλά σύντομα μάλλον το μετάνιωσαν και έκαναν από κοινού party χωρισμού, γιατί είναι πολιτισμένοι και εναλλακτικοί και θέλουν όλοι να το ξέρουμε ακόμα και αν δεν είναι πια ζεύγος. Δεν ξέρω αν σας αρέσουν τα εναλλακτικά αγόρια που βλέπετε στην gallery, αλλά να ξέρετε έχουν πολλή πέραση στις διάσημες, οπότε υποθέτω ότι αυτές βλέπουν κάτι παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς. Περί ορέξεως...

Για περισσότερη από την αγαπημένη μας χιπστερολογία μπορείτε να με κάνετε ένα follow στο twitter (@cartoondandy)

Διαβάστε περισσότερα:


Ένα δάκρυ κύλησε: Τα συναισθήματα ενός φαν των Spice Girls για τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!